lördag 29 september 2012

Behrang bölar


Jag läste just att det antivita ljushuvudet Behrang Miri - han som skulle elda upp bibliotekens alla  exemplar av Tintin - är skiträdd och grinar i Aftonbladet över att han  inte törs bo hemma. han har nämligen utsatts för "rasistiska påhopp" via e-post, sajter och bloggar.

- Öhm, jaha?!

Inga gatstenar genom fönstren? Ingen sönderslagen bil? Inga brandbomber? Ingen fysisk misshandel? Ingen statlig, facklig, kommunal eller politisk mobbing, förföljelse eller exkludering? Inte blivit av med jobbet? Inte förlorat bostaden? Ingen avföring genom brevlådan?

- Nähä, men så håll käften då din fegis. Du kan grina i media när något av ovanstående inträffat - sådant som drabbar svenskar dagligen, men som media skiter i att rapportera om.


Räddharen Behrang Miri grinar i Aftonbladet.


- Och du, Miri, många e-brev är säkert inte alls rasistiska. Många avsändare tycker antagligen att du rätt och slätt bara är en komplett idiot och monumental besserwisser.

Här kan du läsa en samlings-PDF med jobbannonsen, samtliga ansökningar samt meritförteckningar.

Läs sedan Behrang Miris anställningsavtal, och fråga dig sedan hur det kommer sig att stor- och skitsnackaren Behrang Miri fick tjänsten och 34 600 i månadslön, istället för någon av de betydligt mer meriterade sökanden av tjänsten.

- Dock tror jag vi vet svaret, eller hur?


Behrang Miris webbsida.

 AB SvD 2 FT 

2 kommentarer:

 1. Gissar att detta inkvoterade praktarsel är mest orolig över att hans idiotförslag inte föll i god jord, och att skithögen samtidigt blev helt genomskådad. Han fick ju mothugg från högre ort, vilket den vidrige fan förmodligen inte kunde räknat ut med arslet.....Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare Blodsven! Nej, praktarslet kan nog inte räkna, vare sig med arsle eller huvud... Skämt (?) åsido, ju mer invandrarna haussas upp i media desto övermodigare blir de. Ju fler mediala gråterskor som ynkar och mörkar mordiska invandrare desto fler mördade och lemlästade brottsoffer. De styr och ställer, kräver, domderar och brer ut sig. Men det är bra det, då får den ännu oupplysta massan se vilka giftormar Sverige närt vid sin barm.

   Jag antar att det låter cyniskt och kallhamrat, men tyvärr är det så att man får ta förluster i krig. Inga friheter har tillkommit av sig själv, utan har alltid föregåtts av förluster.

   Som sagt, Blodsven, vi vet ju vilka som är ytterst ansvariga för haveriet i Sverige. och det skall vi aldrig låta dem glömma.

   Mvh
   Adderat


   Radera