måndag 24 september 2012

Argumentering á la islam


Snaphanen läste jag nyss artikeln Hotad av svensk polis i dag av Filippa von Platen, i vilken hon beskriver vad hon utsatts för i egenskap av åskådare till det muslimska protesttåget i Malmö. Vi kan läsa hur Filippa, efter att hon "gett fingret" åt muslimernas angrepp på yttrandefriheten, attackerats både verbalt och fysiskt av muslimska män ur demonstrationståget, att hon hotats av en svensk polisman och hur muslimska kvinnor skrikit hora efter henne.

Filippa von platen får helt berättigat mycket stöd och många uppmuntrande tillrop i kommentarsfälten i anslutning till artikeln. I en av kommentarerna, skriven av Martin 24/9 2012 kl. 15:43, återfinns nedanstående bild som visar hur demonstrationstågets ledare sparkar en man i magen. Bilden är ett ypperligt exempel på hur de fredsälskande muslimerna och deras antivåldsförespråkande profet Muhammed tar sig an verbala argument, förolämpningar, kommentarer och synpunkter. Med våld - what else. Medeltidsbarbarer klarar bevisligen inte av att vistas i civiliserade länder. Och fan vet om de ens klarar av att vistas i möblerade rum.

Ledaren för demonstrationståget i Malmö visar prov på den omtalade
muslimska toleransen, ömsesidigheten och respekten.

Bildkälla: Kommentator Martin, 20120924

Ledaren* för det muslimska protesttåget i Malmö omhändertogs uppenbarligen inte av polis, men däremot den man som blev sparkad. Enligt Sydsvenskan anhölls den sparkade mannen för "störande av allmän ordning" och det ligger ju i sakens natur i ett land som hellre friar än fäller kulturberikande våldtäktsmän och annat kriminellt invandrardrägg.

Här på PPPress.se kan du se en bild när den attackerade mannen förs bort av två poliser.

Det ligger givetvis i sakens natur att den attackerade anhålls, och inte den attackerande. Vi befinner oss ju i Sverige - landet som spyr över och hatar sina egna. Landet som förföljer, hotar och terroriserar sina egna.

- Och svenska politiker kallar Sverige för föregångsland . . .  Ju fler muslimer - desto mer av landet baklänges. Fy fan.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, förföljelse och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen och ärlig debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

* Att den sparkande muslimen är demonstrationstågets ledare syns tydligt i den videofilm som även finns i Martins kommentar på Snaphanen.

FT EX SVT Ssv DA FT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar