fredag 10 augusti 2012

Zoner, imamer och habegär

Anders Borg* (m) och riksdagsledamot Johnny Munkhammar (m) påstår i dag i debattartikeln Nystartszoner kan motverka utanförskap att de konkurrenssnedvridande nystartszonerna innebär att invandrare går från bidragsförsörjning till försörjning av eget arbete. Inget kan vara mer fel; att gå från försörjning via skattemedlen socialbidrag och etableringsersättning till ett av samtliga övriga arbetsgivare och skattebetalare finansierat system är bara att byta namn på bidragsförsörjningen (se: Nystartszoner). Oavsett etikettering så gäller the same procedure as every time när invandrare är inblandat: du betalar.

Utredarnas beräknade kostnad för nystartszonernas särregler 2014 kommer att uppgå till 112 miljoner, ett belopp som vida lär understiga den faktiska kostnad vi kommer att drabbas av. Regelsystemet är nämligen utformat på så vis att det finns fullkomligt strålande möjligheter till gravt och omfattande fusk.

Det finns bara en sak att göra åt det vettlösa kaoset och det är att stoppa invandringen, returnera alla utan eget arbete och inkomst till avsändarlandet. Därefter skall nya, öppna och demokratiska tag tas för att komma till rätta med invandringshaveriet och -helvetet. Många sköna miljarder kommer därigenom per automatik att sparas inom samtliga budgetområden.

- Sschh! Hörde ni? Nej? Hm, nej, inte jag heller. Inte ett knyst från företagen som skall finansiera kalaset via en höjd allmän löneavgift.

I dag kan vi känna oss trygga - åtminstone vi som är kristna och judar. Det Saudiska Ministeriet för Islamska Frågor har skickat ut en uppmaning till imamer och moskéer att dagens fredagsbön inte skall innehålla den obligatoriska predikningen och bönen om utrotning av kristna och judar. Ministeriet ber även om en ytterst lågmäld fredagsbön utan högljudda agiteranden och oljud. Man tackar för det men ryser över tanken på vad som komma skall.

Det man vill ha - det tar man bara. Åtminstone om man är illegal invandrare från det inavlade Pakistan. På den grekiska ön Paros krossade en 21-årig vidrig pakistanier i juli i år huvudet på en 15-årig flicka. Den äcklige pakistaniern hade för avsikt att stjäla flickans mobiltelefon men när hon vägrade att lämna den i från sig krossade han hennes huvud mot klipporna så att huvudskålen sprack. Samtidigt som hon, med blottlagd hjärna, kämpade mot döden blev hon våldtagen av denne sinnesrubbade, snuskige inavelsbarbar. Artikel i Greek Reporter.

- Hallå, Ester Rogalski Åkerström! Sätt fart - det är dags för dig och dina avskyvärda kompanjoner att anordna en "antirasistisk" manifestation igen! Det finns en döende femtonåring med anhöriga och vänner att håna.


* Anders Borg uttalar sig i egenskap av nyliberal moderatpolitiker, inte i egenskap av finansminister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar