onsdag 8 augusti 2012

Svensk hederskultur

Enligt Fria Tider skall Sveriges propagandaradio i morgon, torsdag, sända ett radioprogram om ungdomar som riskerar att bli bortgifta under sommarlovet. Många familjer reser, riskfritt, till sina hemländer på semester (du betalar) och passar då på att tvinga in sina barn i äktenskap som är framförhandlade sedan långt tillbaka. Tvångsäktenskapen föregås av många och långa, inte sällan komplicerade, förhandlingar och köpslåenden släkterna emellan. Processen påminner om vilken affär som helst, och det viktiga är att förhandla fram så förmånliga villkor som möjligt för alla parter.

I blogginlägget Muslimer, judar och svenskar hävdar jag att det är lögn och förbannad dikt att svenskarna är antisemiter och utövar hot och våld gentemot judarna. Vi vet att det förekommer och vi vet även att det är muslimerna som till 99% står för angreppen på judarna. Jag avslutar inlägget med att raljera över att Carin Göthblad, vår nya hedersvåldsgeneraldirektör, anser att "hedersvåldet är vårt största folkhälsoproblem", och jag hävdar att det bara är en tidsfråga innan vi kommer att få kört i halsen att det är etniska svenskar som är största utövarna av hedersvåld och -förtryck.

Så kom det då, påståendet, via en sommarsatsning i Sveriges Radio P1 som heter Barnen. Barnens röst i samhällsdebatten.  I texten inför morgondagens programsändning stod, innan raderingen, följande mening:

Tvångsgifte av barn är dessvärre inte enbart en svensk företeelse, utan förekommer även i resten av världen.

Man tackar. Ytterligare en bekräftelse på det jag hävdar i bl.a. blogginlägget Tecken i tiden angående propaganda- och åsiktsmonopolets förvrängning av verkligheten i påverkanssyfte. Man försökte här skapa och prångla ut en falsk verklighetsbild av att vi etniska svenskar gifter bort våra barn med tvång. Som sagt, genom ansvarslösa och systematiska förfalskningar av verkligheten adderar media vrångbild efter vrångbild till högriskkontot utan en tanke på konsekvenserna.

Återigen: för varje handling finns en motsatt reaktion.

Jag håller media och politiker, d.v.s. propaganda- och åsiktsmonopolisterna, till 100% ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och för alla kriminella handlingar begångna av invandrare, flyktingar och vänsteraktivister. Likaså håller jag media och politiker till 100% ansvariga för all form av hat, våld och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, tolerant, demokratisk och som vill ha en öppen debatt.

P.s. Notera att Sveriges Radio i artikeln Inget omval för Pia Kjærsgaard  refererar till Pia Kjærsgaard och Dansk Folkeparti som invandrarkritiska och inte invandringskritiska. Well, well, återigen ett exempel på förfalskning av verkligheten och ytterligare en vrångbild som adderas till högriskkontot. D.s.

DN FT SvD SR 2 3

9 kommentarer:

 1. Haha är detta ett skämt eller är det Breiviks blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggar Breivik? Känner inte till något om den saken då hans person och eventuella uppfattningar inte intresserar mig.

   Mvh
   Adderat

   Radera
  2. BREIVIK HANDLANDE ÄR RESULTATET AV VANSTYRE.

   Radera
 2. Igen med din eviga rasism

  Men du verkar aldrig fråga dig, om dessa personer hade varit vita och föds i Sverige vem hade de röstat på svaret är såklart högern och då SD


  Den enda skillnaden mellan dessa ”muslimer” som gifter bort sina barn och dig är födelseplats och hudfärg

  Förutom dessa 2 punkter är ni exakt lika, ni har exakt samma personlighet, som är neandertal höger

  Det handlar inte om vilken geografisk plats man är född på eller vilken hallelulja man dyrkar, allt handlar alltid om personligheter

  Där personer som DU alltså neadertal högern står för de flesta problemen i världen, men som alltid skyller ifrån er.


  Det är alltid ni neandertal högern oberoende av hudfärg som inte står ut med andra människor bara pga av deras hudfärg och födelseplats och det är alltid ni som inte kan ändra er och anpassa sig till lagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen! Alltid lika fascinerande tanke att en släkting till neanderthalarna både kan skriva och använda Internet. Dessutom är du mer unik än du kanske vet om; DN publicerar i dag artikeln Köttätande förfader överlevde - vegetariansläkting dog ut om ditt släktträd och som ende överlevande i din art hoppas jag att du allvarligt övervägt mitt förslag om att donera din kropp till forskningen efter din död. Mycket kan läras om den forntida människan och dessutom kommer ditt namn att bli för evigt ihågkommet.

   Mvh
   Adderat

   P.s. Skall du inte skjuta "oss" i dag? D.s.

   Radera
 3. Och vad hade detta med sekten i Ryssland att göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Sekten" som media kallar sammanslutningen är muslimsk och dessutom handlar det om tvång, respektive barn.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. Hade ödlan Flathblad vågat sagt sanningen, nämnligen att det muslimsla våldet är vårt största folkhälsoproblem så hade jag motvilligt, men ändå hyst ett uns av förtroende för subban. Håller med dig till 100 % vilka som ska hållas ansvariga för all skit i dagens Sverige. Sedan vet ju både du och jag varför dessa asfula ödlor är så in i helvetes rabiata....hehe...Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. As usual - ren poesi a´la Blodsven :-D

   Mvh
   Adderat

   Radera