lördag 4 augusti 2012

Långa ledningar eller denial?

Sakine Madon, Expressens eget naiva och mångkulturella alibi, ställer i dagens ledare, Stolt parad med en intolerant svans, ett par monumentalt enfaldiga frågor som även är avsedda att mana till eftertanke hos läsaren. Madon förfasas, med all rätt, bland annat över hur människor kunde ignorera att Ofogs "fredsaktivister" helt öppet och ostört kunde trakassera och kränka en enskild homosexuell soldat i fjolårets Pridetåg. Likaså ifrågasätter Sakine Madon hur deltagare vid Anarchoprides manifestation mot tvångssteriliseringar kunde gilla och applådera Anarchoprides uppmaningar att ta till våld för att förändra lagstiftningen i önskvärd riktning.

- Men snälla Sakine, hur långa ledningar har du egentligen? Visst är du ung och visst skriver du hellre än bra, men det är inga ursäkter för att berättiga avsaknad av såväl insikt som utsikt. Eller är det så att även du befinner dig i PK-tillståndet denial?

Det du i din enfald ifrågasätter är ett politisk-medialt sanktionerat och legitimerat våld och angrepp på toleranta, demokratiska människor som gillar olika. Hur har det kunnat undgå dig att det politisk-mediala kotteriet uppviglar vänsterextremististerna till våld gentemot oliktänkande, att det utgör de mest intoleranta, de värsta hatretorikerna och de absolut värsta demokratofoberna?

- Akta dig för att ställa frågor som du i realiteten inte vill ha svar på, Sakine. Det finns alltid någon som kan och vill svara.

Jag håller media och politiker till 100% ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och för alla kriminella handlingar begångna av invandrare, flyktingar och vänsteraktivister. Likaså håller jag media och politiker till 100% ansvariga för all form av hat, våld och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, tolerant, demokratisk och som vill ha en öppen debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


Exp DN 2 3 4 5 6 SvD 2 3 4 5 6 7 SR 2 FT 2 AB 2 3

2 kommentarer:

 1. "Demokratiska människor som gillar olika"
  Det gäller inte heterosexuella som gillar olika!
  Vi får inte yppa ett ord om vad vi tycker är dåligt eller äckligt med homo.
  Det är den hetero människan som är mobbad!
  inte bögen!
  Sen en kortare tid i Sverige finns det inte längre yttrandefrihet.
  MAN! kanske skulle flytta!

  SvaraRadera
 2. Nej, vi får inte yppa ett ord om vad vi gillar eller ogillar. Det är det som är svensk yttrande- och åsiktsfrihet. Kan beskrivas med två ord: DDR och Nordkorea.

  SvaraRadera