söndag 12 augusti 2012

Internationella ungdomsdagen 12/8

. . . har antagligen gått de allra flesta spårlöst förbi, likt de flesta andra internationella påfundsdagar och -år som kommissioner och andra byråkratorgan bestämt att vi skall fira. Ja, naturligtvis med undantag av internationella flyktingdagen, romska nationaldagen, romska kulturåret och andra mångfaldsevent. Om dessa typer av specialevent orerar Ullenhag & co till och med på regeringens hemsida, och media tapetserar såväl webb- som papperstidningar med diverse spektakulära kultur- och fattigdomsyttringar.

Varken regeringen eller media, förutom Nerikes Allehanda och tidningen Hästmagazinet tar upp att det är ungdomarnas dag i dag. Och att regeringen inte intresserar sig för ungdomar är helt normalt; får den inte skälla svenska ungdomar för att vara antisemiter, lata eller rasister så håller den tyst.

Men vad är den Internationella ungdomsdagen, och vad gör man? Well, dagen instiftades år 1995 av det synnerligen obskyra organet FN. Det var dess generalförsamling som beslöt att världens ungdomar behövde samlas för att det skulle bli enklare att kunna indoktrinera dem att tycka och tänka rätt. Bara i Europa har vi 61 miljoner ungdomar som kan påverkas att bli FN:s lydiga, rättänkande marionetter och likt forna tiders korsriddare sprida FN:s flykting-, svält-, och fattigdomspropaganda över hela världen. I år är temat Building a better world, men låt dig inte luras, man påpekar - givetvis - att majoriteten av alla ungdomar bor i utvecklingsländer, och hur modfällda de är av världens ojämlikheter.

Enligt Europaparlamentet gäller följande för den 12/8 2012:

Dagen uppmärksammar ungas ansträngningar runt om i världen för att främja ett globalt samhälle.

EU-OSHA betecknar dagen på följande sätt:

Evenemanget utgör en global plattform för arbetet med att öka medvetenheten om frågor som berör unga människor.

Svenska FN-förbundets senast inlagda "nyhet", lagom till Internationella ungdomsdagen, är följande:

62 miljoner i behov av humanitärt bistånd.

Samtliga av FN konstruerade dagar för augusti månad är följande:

09 Internationella dagen för världens ursprungsfolk
12 Internationella ungdomsdagen
19 Internationella dagen för humanitärt arbete
23 Internationella dagen till minne av slaveriet och dess avskaffande
26 Namibiadagen
29 Internationella dagen mot kärnvapenprov

(Se alla FN:s påfundsdagar här och notera inriktningen på majoriteten av dem)

Grattis alla ungdomar! Ni är utvalda av FN att fungera som propagerande fattigdomskorsriddare och  aktivt bidra till Europas tilltagande massinvandring.

Här är en till som har varit och är mycket aktiv i massinvasionen.


FN-flaggan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar