torsdag 26 juli 2012

Blomstrand, Billström och Sutherland

Nedräkningen kan börja... Det lär väl bara vara en ytterst kort tidsfråga innan tidningssidorna fylls med osannolik hatretorik och anklagelser om brott mot mänskliga rättigheter och diskriminering riktade mot den tillförordnade stadsdirektören Per Blomstrand. Säkert kommer någon att ta honom hårt i örat för att han uttalade i Svenska Dagbladet att de bulgariska bärplockarnas "mellanlandning" på Östermalm i Stockholm är olycklig.

Men, vad i herrans namn kan vara "olyckligt" med att några tusen bulgariska bärplockare vistas på Östermalm i Stockholm? Det är ju arbetskraft som är samlad där, vistas helt öppet, tillgänglig, sugen på att arbeta i Sverige. Per Blomstrand skall på sina bara knän tacka och ta emot, och genast sätta dem i arbete. Med det enorma arbetskraftsbehov vi har i Sverige så ser jag faktiskt inte problemet, och dessutom har vi något som heter "fri rörlighet". Blomstrands uttalande, samt de åtgärder som nu vidtas för att slippa bulgarerna, torde för övrigt rendera i en blixtvisit av Tobias "Riksgojan" Billström med åtföljande svåra efterräkningar. Per Blomstrand har nämligen generat Billström å det grövsta, eftersom Billström bara för en månad sedan satt inför House of Lords (Brittiska överhuset) kommitté för inrikes frågor, hälsa och utbildning och skröt över att alla arbetskraftsinvandrare, analfabeter som högutbildade, är välkomna till Sverige - och dessutom av alla svenskar.

Du bör avsätta tid för att höra och se Tobias Billström svara vid utfrågningen i House of Lords. Ämnet är Global approach to migration and mobility. En varning dock är att Billströms uttalande en bit in, om det unika, öppna, fria, toleranta och i princip omodererade medieklimatet i Sverige gällande invandringsfrågor, kan verka rätt provocerande för många. Särskilt för dem som känner till dels hur verkligheten ser ut och dels att endast 14% av svenskarna har förtroende för svensk media. Sämst i EU, för övrigt. Men nu är du förvarnad om att det kommer. Vill du hellre läsa utfrågningen kan du göra det i denna pdf.


.

Nedanstående klipp är utfrågningen den 20/6 2012 av Peter Sutherland, en mycket, mycket farlig man*, verksam i flera av världens största (globala) maktcentra, och i detta klipp kan du höra honom ordagrant säga om oss européer att:

- We still nurse a sense of our homogeniety and difference from others which is precisely what the European Union, in my view, should do it´s best to undermine.

- The world in which we are going to move, and increasingly are moving, is a multicultural world.

Observera att klippet börjar med en testbild med pipljud men videon startar efter några sekunder. Ljudåtergivningen är låg så för att få en tillfredsställande ljudnivå fick jag ha högtalarvolymen på max. Vid ett par ställen blir det tyst en kort stund och det är stycken som censurerats.

Vill du hellre läsa utfrågningen av Peter Sutherland kan du göra det i denna pdf. En intressant artikel om utfrågningen av Peter Sutherland i Daily Mail 24/6.

Sverige, Europa och världen går med stormsteg mot en ordning som jag definitivt inte gillar tanken på. Jag blir mer och mer fundersam över vems eller vilkas agenda som styr över Sverige, EU och stora delar av övriga världen.

SvD 2 3 4 5 6 7 8 DN 2 AB 2 SR 2 FT

P.s. Jag funderar faktiskt på att ringa till Angela Merkel och fråga hur hon mår, och om hon har tänkt ha någon semester i år. Jag tänkte föreslå att ett par - tre veckor på det soliga Sicilien kunde vara hälsosamt och stärkande  ;-) D.s.


* Information om Peter Sutherland kommer att läggas upp under fliken Dokument.

1 kommentar:

  1. InvaSionala projektet kompletteras genom förrädarnas sekt-maskineriet MigraSionsverkSekt

    SvaraRadera