onsdag 11 juli 2012

Förbannade feminister

Korvreklam kan uppenbarligen utlösa de mest säregna reaktioner, och den mest löjeväckande står de förbannade feministerna för. Dessa grovt hycklande fundamentalister går formligen i taket och kacklar som vore det Jerusalems förstörelse som inträffat.


Gudrun Schyman (FI), som förutom att kräva flyktingamnesti,
hävdar att bl.a. korvreklam är könsförtryckande.

Bildkälla: Aftonbladet


Var befann sig de förbannade feministerna när diskussionerna och debatten tog fart om gruppåldtäkten av Viktoria, som begicks på Migrationsverkets asylboende i Mariannelund? Den värsta våldtäkt som begåtts i Sverige. Jo, de befann sig utrikes, dit de flydde för många år sedan när problemen blev oöverstigliga, ohanterliga i Sverige. När våldtäkts- och överfallskurvorna pekade spikrakt uppåt - då drog de till tredje världen, de gapiga krukorna till feminister.– De våldtog på alla sätt man kan våldta någon, säger Viktoria tyst.

Källa: AftonbladetFör övrigt kanske det inte är någon slump att just Mariannelund drabbats av våldsamma översvämningar. Det kan vara ett tecken på att Herren sett att ondskan i Sverige är stor. Vem vet, kanske är det inledningen till syndafloden.

. . . eller så beror det på något så världsligt som att regeringen prioriterar invandring istället för civil beredskap.AB 2 DN 2 3 SR SvD FT

2 kommentarer:

  1. Hade det funnits ett uns av kvinnokämpar bland dessa vidriga ödlor, så hade muslimsk kvinnosyn varit deras verkliga uppgift att fokusera på. Vi riktiga män vet ju naturligtvis varför dessa skitfula drakar är så aggressiva...hehe....Blodsven

    SvaraRadera
  2. - Hahaha, huvudet på spiken, Blodsven! Och jo,nog vet vi varför feministkrokodilerna är aggressiva alltid :-D

    Mvh
    Adderat

    SvaraRadera