onsdag 18 juli 2012

Billiga förbrukningsartiklar

En våldtäktsvåg har svept över Sverige, minst 21 (kända) våldtäkter begicks på blott tre dagar, och dessa vansinnesdåd renderar knappt i en rad eller uttalande i svensk media. Vad man däremot smetar ut över sidorna är regeringens mesta icke-ministrars vurmande över "kärleksinvandrare", att det svenska sommarljuset krånglar till ramadan, PSG:s Zlatan-förvärv, Rausing-affären, mordet på fembarnsmamman i Malmö, oron i Mellanöstern, romernas utsatthet, men framför allt handlar det om Syrien, Syrien och åter Syrien.

Vad man däremot inte smetar ut över sidorna eller talar om nu heller är det jag bl.a. skrev om i januari, i blogginlägget Significant rise in Sweden. D.v.s. att Sverige redan år 2008 tog VM-silver i våldtäktsligan, alltså var tvåa i världen med 53,2 antal våldtäkter per 100 000 invånare. Guldmedaljör år 2008 var Lesotho i södra Afrika med 91,6 per 100 000 invånare. Men i Europa är Sverige i alla fall vinnare av guldmedaljen i våldtäktsligan.

Enligt det av Riksrevisionen starkt ifrågasatta desinformationscentret BRÅ anmäldes år 2011 17 100 sexualbrott, varav hälften klassades som sexuellt ofredande eller blottning. Vem som "klassade" brotten och var man drar gränsen för det ena eller andra framgår givetvis inte. Vi tar en titt på kurvan över antalet våldtäkter för åren 2000-2011, med reservation för desinformationscentret BRÅ:s mörkläggning av faktiska siffor samt att mörkertalet ligger på mellan 80 och 90% (se inlägg).

Källa: SVT:s Brottspejl


Vi tar därefter en titt på nettomigrationen för 1 januari 2011 (se även Nettomigration - en jämförelse).


 Källa: Indexmundi

Notera vad som händer med graferna runt 2003 till 2005. Mer behöver inte sägas då var och en kan se själv.

Det vore inte för mycket begärt att de svenska kvinnoorganisationerna åtminstone skulle uttala sig om hur de upplever att Sverige innehar silver- respektive guldmedalj i våldtäktsligan, men de har inte tid. Svenska kvinnoorganisationer är nämligen fullt upptagna med att verka för demokrati, fred och frihet bl.a. i tredje världen och Mellanöstern.

Politikerna intresserar sig, inte helt överraskande, föga för svenska våldtäktsoffer. Stefan Löfven dök upp i Expressen i veckan och agiterade för 50 miljoner till Syriens barn, men inte ett ord om våldtäkter. Gudrun Schyman (FI) sticker i dag fram hakan i Aftonbladet och argumenterar om kvinnolöner, men inte ett ord vare sig om våldtäkter eller att FI propagerar för ytterligare en flyktingamnesti. Carl Hamilton (fp) fortsätter att debattera i Expressen för skapandet av en alliansmastodont i syfte att bibehålla makten, men inte ett ord om våldtäkter. Erik Ullenhag och Nyamko Sabuni kuttrar som sagt om kärleksinvandrare, men inte ett ord om våldtäkter. Inte ens psykolog-wannabeen, Fredrik Reinfeldt, som är så intresserad av människor nämner våldtäkter med ett enda ord.

Sverigedemokraterna verkar ha åkt på semester då partiet inte ens gått ur med ett fördömande pressmeddelande som stöd för våldtäktsoffren. Inte heller SD:s kvinnoförbund har bemödat sig med ett pressmeddelande eller en kommentar som stöd till offren. Men SD:s kvinnoförbund intresserar sig inte alls för svenska kvinnor då även de lagt tyngd och fokus på s.k. hedersvåld. Precis som Carin Göthblad, Leif GW Perssons favoritsnut, vilken som bekant skall leda regeringens storsatsning gällande s.k. hedersvåld.

De som däremot tar sig ton och manar till manifestation är så kallade "anti-rasister", vilka går ut i starkt försvar av den så kallade mångkulturen och i vanlig, illitterat ordning, går till storms och spyr hat och öser tyckanden över alla som ifrågasätter invandringspolitiken, straffrabatterna och alla vettlösa frikännanden av kulturberikande våldsverkare och väldtäktsmän. De bemöter fakta med tyckanden, hot och våld, ivrigt påhejade och framlyfta av svensk media.

Svenska kvinnor ses uppenbarligen numera som billiga förbrukningsartiklar, förnödenheter, som skall tillhandahållas de kulturberikande invandrarmännen. Den svenska kvinnan är mindre värd än en använd, kladdig papperstallrik eller använt toalettpapper. Hon används och kastas. Ingen bryr sig.

Jag håller media och politiker till 100% ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och för alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker till 100% ansvariga för all form av hat, våld och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

DN 2 3 4 5 6 7 8 9 DA SvD 2 3 4 5 AB 2 3 FT 2 SR 2 3 4 5 6 DN 2 3 4 5 6 7 8 SvD 2 AB SR 2 3

11 kommentarer:

 1. Oj oj här var det mycket rasism

  Men såklart du och alla andra som du verkar inte fatta

  Det handlar om personligheter

  Vilken personlighet har en våldtäcktsman jo HÖGER

  Ofta neandertal högern som tycker sig ha RÄTT att våldta eller misshandla vem man vill

  Just dessa våldtäckter vet man inte vilken hudfärg eller land personerna kommer ifrån

  Men jag kan garantera de är precis som du HÖGER

  Tror du inte att det finns höger araber, höger muslimer, höger what ever?

  Jag kan informera dig om att det finns personer till höger i alla länder och det är ni tillsammans som står för alla problem på jorden

  Det hade varit så trevligt om ni allihopa hade åkt till en ö och dödat varandra pga av ni har annorlunda hudfärg, så den sista som överlever kan resten av männskligheten skjuta och då kan hela planeten enas som ett land och männskligheten kan gå in i en gyllene ålder

  ALLA sådana hära brott begås av personer till höger

  Personer som DU

  Pch tror inte för en sekund att du är politiskt oberonde eller står över politiken för just så tänker ALLA neandertal höger personer

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA anonym är ju guld. haha vilka sjuka människor det finns. Jag hade också varit anonym om jag satt på mentalsjukhus. haha vilken foliehatt "högern står för alla världens problem" haha höger människorna behöver inte åka till en ö anonym det måste vara lättare om extremist vänster människor som du åker ner till den socialistiska diktaturen Nordkorea. Där slipper du höger människor alla är sociallister så där finns inga problem ingen svält ingen fattigdom och jag är inte helt säker men jag skulle tro att det aldrig regnar och alltid är fint väder i Nordkorea. haha

   Radera
 2. Hej Anonym, och tack för din roliga kommentar! Vad gäller min eventuella politiska hemvist så kan jag hänvisa dig till blogginlägget Politisk kompass

  Sedan vill jag gratulera dig för att du har så djupa insikter om neanderthal-människorna. Att ha så ingående kunskaper om neanderthalarnas politiska uppfattning kan man bara ha genom att vara bekant, alternativt nära släkt, med dem. Inte ens forskningen har så djupa insikter.

  Att "högermänniskor" skulle stå för alla problem på jorden har jag lite svårt att tänka mig, men i och med att du även tycks ha djup och ingående kännedom om detta så må det vara högst plausibelt.

  Att uppmana oss "allihopa" att åka till en ö och döda varandra är inte särskilt taktfullt, men bekräftar bara det jag beskrivit om vänsterextremisternas utomparlamentariska våldsmetoder. Men det är möjligt att generna från neanderthalarna kan vara mer dominanta hos vänstergrupper, och du hade ju synnerligen djupa kunskaper om dem.

  Donera gärna din kropp till forskningen efter din död, den kan ge många svar på varför vissa kategorier är mer primitiva och våldsbenägna än andra.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Sverige har flest registrerade våltäkter därför att vi faktiskt registererar dem här. Det kan man delvis 'skylla' på feminismen. I antal faktiska våldtäkter är vi medelmåttor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Tag del av rapporterna i inlägget "Significant rise in Sweden". Rapporterna kommer från FN och EU, och de är dessutom rätt ålderstigna.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. Tror du på fullaste allvar att det i Sverige begås näst flest våldtäkter i hela världen? Statistiken gäller antal anmälda fall av våldtäkt och som bekant så räcker det med att kvinnan var lite för onykter en kväll och vaknar upp dagen efter ett one night stand som hon inte riktigt minns, för att det skall leda till en anmälan om våldtäkt. Eller att kondomen spricker under en frivillig sexakt.

  En annan faktor som spelar in är hur lagarna ser ut i olika länder. I Sverige krävs det betydligt mindre för att ett fall ska klassas som våldtäkt än i många andra länder. 2005 skärptes dessutom lagen ytterligare i Sverige, vilket innebar att brott som tidigare rubricerades som sexuellt utnyttjande därefter bedömdes som våldtäkt. Detta är den uppenbara förklaringen till den avsevärda ökningen av våldtäktsanmälningar fr.o.m. 2005

  Ser vi på listan på http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_rat-crime-rape-rate så ser vi att bland de 10 översta länderna finns fyra nordiska länder; förutom Sverige på så hittar vi Island, Norge och Finland. Dessa länder har knappast liknande demografi som varandra, vad gäller invandring. Finland tar emot extremt lite invandrare i jämförelse. Island är även det relativt homogent; ganska många invandrare, men mestadels från Nord-/Östeuropa som Polen och Litauen, medan Sverige och Norge har en stor andel utomeuropeiska invandrare. Vad som däremot är förenar våra nordiska länder är våra skarpa lagar mot våldtäkt samt benägenheten att anmäla för våldtäkt.

  Du misslyckas alltså fatalt med din amatörmässiga "analys".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nidar, och tack för din kommentar! Nej, jag "tror" ingenting, jag har djupstuderat EU:s och FN:s rapporter som redogör för resultaten, och om du bemödat dig med att klicka på länken Significant rise in Sweden så hade du kunnat läsa rapporterna själv.

   Sorry, min analys håller. Överrepresentationen av invandrare är de facto statistiskt säkerställd vare sig du vill det eller ej.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 5. Nedstående länkar skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media.De skriver ärligt om massvåldet,invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen.De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet,de ljuger inte som de stora tidningarna gör.De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur.Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut,skillnaden är skrämmande.Fakta och viktig information finns nedan då regimtrogen media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information.Den som inte följer nedstående länkar,som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige.Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online.Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen,din mormor nedslagen&rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.Välkommen till mångkulturens Sverige!KOPIERA OCH SPRID VIDARE!

  www.natverkmotpk.blogspot.com
  www.avpixlat.info
  www.friatider.se
  www.nationell.nu
  www.nationellidag.se
  www.swedenconfidential.info
  www.realisten.se
  www.radioislam.org
  www.skrivkonst.net
  www.jewwatch.com

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Tack för länkarna, jag är en flitig läsare av de flesta (flera ligger på bloggen, i högermarginalen)då jag också föredrar en osminkad bild av verkligheten. Bloggen "Skrivkonst" var ny för mig, och den verkar mycket intressant och läsvärd.

  Vad gäller svensk (pk)media så har de agerat på detta sätt sedan i mitten av 1980-talet, och jag är inte så säker på att de nödvändigtvis är just "regimtrogna". De har ju agerat på detta sätt även under S-regeringar; de kan möjligen följa en annan sorts agenda. Men oavsett vilken agenda som styr så är det lika illa.

  Jag vidhåller att media genom sitt agerande legitimerar och underblåser våld och kriminalitet
  riktat mot svenskar. Dock är mediehaveriet i full gång och snart infaller räkenskapens dag. Inget imperium varar för evigt.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 7. HAHA anonym är ju guld. haha vilka sjuka människor det finns. Jag hade också varit anonym om jag satt på mentalsjukhus. haha vilken foliehatt "högern står för alla världens problem" haha höger människorna behöver inte åka till en ö anonym det måste vara lättare om extremist vänster människor som du åker ner till den socialistiska diktaturen Nordkorea. Där slipper du höger människor alla är sociallister så där finns inga problem ingen svält ingen fattigdom och jag är inte helt säker men jag skulle tro att det aldrig regnar och alltid är fint väder i Nordkorea. haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Big Dawg, och tack för din kommentar! Haha, det har sina ljusa sidor att blogga då man får en och annan obetalbar foliehattskommentar :-D

   Jo, du har så rätt, Nordkorea är det fortfarande lite djävlar anamma och bra vänsterklös i. Kubas regim ger jag inte mycket för längre då jag tycket att deras regim blivit lite för mjäkig ;-)

   Mvh
   Adderat

   Radera