fredag 6 juli 2012

961% - och alla behövs, Fredrik?


- Alla människor och alla jobb behövs, säger Sveriges farligaste man i sitt Almedalstal.

Att alla jobb behövs råder det nog knappast någon tvekan om, men att alla människor som gör entré i Sverige skulle behövas är en myt värre än Ullenhags.

Under dagen i dag har jag roat mig med att studera Migrationsverkets statistik för första halvåret i år, d.v.s. januari - juni 2012, och att alla hittills inkomna medhjälpare inom bl.a. getskötsel, fiske och trädgårdsarbete överhuvud taget skulle göra annat än att uppbära livslång bidragsförsörjning, först i form av ett par års olika etableringsstöd, och därefter socialbidrag är inte en utopi - det är värre.

Hittills har för årets första sex månader 57 811 uppehållstillstånd och -rätter beviljats. Av dessa är blott 4 530 asylsökande. Men däremot har 5 240 uppehållstillstånd beviljats för medhjälpare inom jordbruk, fiske, trädgård och skog. Jämfört med samma period föregående år är det en ökning av denna "yrkeskategori" med 961%. Känn på den en stund...

Alla behövs, säger Fredrik Reinfeldt, samtidigt som ILO hävdar att de utvecklade ekonomierna som belastats oerhört av massinvandringen, har en så extremt snabb och hög tillväxt av befolkningen i arbetsför ålder, i kombination med utebliven jobbtillväxt, att det är helt omöjligt att absorbera den arbetslösa befolkningsmassan (se 50 miljoner jobb och en skuldkris).

- På en globaliserad arbetsmarknad handlar det om att attrahera kompetensen, säger Riksgojan Tobias Billström på Newsmill.

Vänligen definiera kompetens, Billström, och förklara sedan varför regeringen avfärdar bl.a. OECD:s svidande kritik av Sveriges massimport av outbildad arbetskraft.

Vi kan för övrigt konstatera att Schlingmanns ordsmileys gäller hela Alliansen och inte bara Nya Moderaterna. Sur smiley för ordet invandrare, vilket betecknar majoriteten av alla inkommande, och lycklig smiley för ordet asylsökande, vilket betecknar minoriteten av alla inkommande.

- De som arbetar blir färre. Men de måste försörja allt fler.

Nejnej, låt dig inte luras av Framtidskommissionens förrädiska fras. Den hotfulla formuleringen syftar givetvis på den oerhörda belastning som inom kort kommer att knäcka Europa. Javisst, pensionärerna så klart. Dessa oönskade, kostsamma, onyttiga, tungrodda, omvårdnadskrävande och besvärande människor som man helst av allt vill avrätta i morgon dag. Och så lär det bli, enär det är Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, som är ansvarig skarprättare för den tuffaste av  Framtidskomissionens fyra utmaningar: Den åldrande befolkningen.

Säg adjö till mor och far, till mor- och farföräldrar, till övriga äldre anhöriga och kära vänner. Ullenhags bostadsartilleri ledde till en ny metod att på ett snyggt och acceptabelt sätt avliva våra gamlingar; man tvångsförflyttar dem från deras hem och tar ifrån dem trygghet och lugn. Vad fan är några hundratusen skraltiga gamlingar i jämförelse med Reinfeldts armé i form av den invandrade bidragsöverklassen - platt intet. Bunt ihop dom och slå ihjäl dom bara.

- Du är så tyst, Stefan Löfven. Jag utgår ifrån att du är nöjd med att Fredrik Reinfeldt behandlar dina gamla, trogna kärnväljare sämre än EU tillåter att man behandlar boskap. Men se upp med den stora väljarskaran i norra Norrland; de lär inte bli glada nu när det avfolkningsdrabbade inlandet skall invaderas av Fredriks invandrade bidragsarmé, och bli försörjda av de kvarvarande folkpensionärerna i norr.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.


P.s. En varm applåd till de rakryggade finländarna för att de sätter ned foten och vägrar betala andra euroländers skuldberg. D.s.

DN 2 3 4 AB 2 SvD 2 SR 2 3 4 5

2 kommentarer:

 1. VILKEN ROLL HAR EXPO I FRAMTIDSKOMMISSIONEN?

  Genom sin tvärpartistiska (sjupartistiska) styrning kryper Expos osynliga myceltrådar numera allt längre in i minsta skrymsle av samhällets olika organ. I styrelsen samarbetar röda Mona Sahlin friktionsfritt med de Nya Moderna Moderaternas Cecilia Stegö Chilló, Robert Aschberg med styrelseordföranden i Statens kulturråd, Kerstin Brunnberg.

  Bland Expos främsta samarbetspartners återfinns inte bara LO och ABF, Statens kulturråd, Sveriges radio m.m. utan också Sveriges Hembygdsförbund (SHF).

  I sistnämnda fall under det gemensamma fältropet ”tillsammans ska vi vinna slaget om hembygden”. Målgrupp är landets hembygdsföreningar, som ska förmås att inse, att ingen hembygd finns för någon etnisk svensk. Var och en som sätter sin fot i Sverige är automatiskt svensk och Sverige är hans hembygd.

  Det är inte bara på Skansen, som Sveriges nationaldag firas med afrikanska trumorkestrar och somaliska danser; också ute i landet domineras många hembygdsföreningars program av uppvisningar av främmande folkslags traditioner.

  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/expo/pressrelease/view/expo-och-sveriges-hembygdsfoerbund-presenterar-sitt-samarbete-422025

  ”I samband med Almedalsveckan kommer SHF tillsammans med Gotlands museum och Stiftelsen Expo att anordna en paneldebatt med rubriken Slaget om hembygden.”

  ”Föga förvånande har främlingsfientliga organisationer provocerats av projektet. Projektet har också uppmärksammats mycket i media. Sveriges Radios program ´Tendens´ hade bland annat en temavecka med Hembygdsförbundets projekt som utgångspunkt.”

  Här kan läsas om Sveriges Hembygdsförbunds engagemang i ”Kåldolmens dag”:

  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/17/genuskemi-och-nagra-klavertramp-i-det-politiskt-inkorrekta-trasket/#comment-10933

  Vilka är anknytningarna mellan Expo och Framtidskommissionen?

  / Info

  SvaraRadera
 2. Hej Info, och tack för din informativa kommentar! Jag tror att anknytningarna är just precis dem du beskrivit, bland annat via styrelsen. Mest oroande anser jag dock vara en av finansiärerna: riskkaptialbolaget "Segulah". Läs om dem och vad namnet betyder.

  Socialdemokraternas partiledare, och tillika statsministerkandidat, Stefan Löfven har en egen "pakt" med Aschberg och det likställer jag med rena krigsförklaringen mot oliktänkande. Stanken av Sovjetstat är kvävande.

  http://adderat.blogspot.se/2012/01/du-bror-och-expo.html

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera