fredag 1 juni 2012

Extrem profet

Så där ja, nu har spektaklet till demokratiminister, Birgitta Ohlsson, (fp) återigen släppt lös Eskil Franck, profeten och överintendenten för propagandaministeriet FFLH. Den politiske historierevisionisten, svenskhataren och producenten av den fundamentalistiska hatbibel som utgör pellejönsen och integrationsministern Erik "Myten" Ullenhags navelsträng. Det är för övrigt Franck som via sin hatbibel introducerat och spritt lögnen att det är (etniskt) svenska ungdomar som står för den ökande antisemitismen i Sverige (se: -Vad sa du, Ullenhag?).

Nu skall profeten Franck fortsätta med propagandabildningen och tvångsmetoderna genom att leda utredningen Ett effektivare arbete för att förebygga våldsbejakande extremism. D.v.s. Franck skall med hjälp av ett femtontal "experter" (Brå:s klåpare?) kartlägga och producera ett "förebyggande" propagandamaterial, utveckla samarbeten mellan olika aktörer samt främja samverkan och kunskapsbygge mellan kreti och pleti. Läs mer om eländet på regeringens desinformationssida här.

Birgitta "Spektaklet" Ohlsson ser som sin allra främsta uppgift som demokratiminister att vidta

Åtgärder för att värna demokratin mot våldsbejakande extremism

Och det, mina vänner, innebär de facto att kartlägga, jaga, terrorisera och slå ned på allt och alla som kan inrymmas under paraplyerna islamofobi, främlingsfientlighet, nazism och antisemitism. Någon annan våldsbejakande extremism finns inte, enligt våra svenska sjuklöverpolitiker. Och demokrati har reducerats till att omfatta det samtliga svenska politikområden omfattar: invandrare och integration.

Vill du veta mer om profeten Franck och hans propagandametoder så kan du läsa följande inlägg

Indoktrinering
-Vad sa du, Ullenhag?
Ullenhags och Europas paradox
Rasism, intolerans och . . . Ullenhag

SvD 2 3 4 DN 2 SR 2 2 3 FT

2 kommentarer:

  1. Inte underligt att världen ser ut som den gör. Pajasministrar som inte begriper ett skit, anlitar pajasexperter att utreda något dessa inte heller begriper. Istället anlitar man sanningsförnekare som denne Franck, Snickisnacki eller några inkvoterade idioter typ Kurdo Baksi etc etc....Blodsven

    SvaraRadera
  2. Nice to see you, Blodsven! Hm, som man brukar säga: kaka söker maka, en idiot känner igen en ann, en olycka kommer sällan ensam o.s.v. Vår ordspråksskatt är en rik källa att ösa ur när vi vill beskriva dem som styr oss rätt ned i avgrunden. Tacksamt nog beskriver pajasarna oftast sig själva på ett alldeles utomordentligt målande sätt.

    Mvh
    Adderat

    SvaraRadera