torsdag 17 maj 2012

- Verkligheten är mycket värre...

...säger Sara Mohammad, ordförande i föreningen Glöm aldrig Pela och Fadime

Ja, vi vanliga icke främlingsfientliga, icke rasistiska och icke islamofobiska etniska svenskar, och givetvis andra, vet att du har rätt, Sara. Men vi får inte säga det så vi kan tyvärr inte stötta er öppet, det blir ett sånt djävla drev då. Det finns dock andra som borde stötta er, men som istället motarbetar er, och som indirekt - eller direkt - stöttar den "andra sidan", och det är de här:

- Jag blev förvånad, säger Erik Ullenhag (fp)

- Det här är oacceptabelt, säger Stefan Attefall (kd)

- Jag är oerhört upprörd över oacceptabel kvinnosyn avslöjad i Uppdrag Granskning, säger Birgitta Ohlsson, (fp)

– Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet, säger Mona Sahlin (s)

- Imamernas och familjerådgivarnas uttalanden är oacceptabla, säger Helena Benaouda, ordförande i SMR

Jag undrar om ministrarna m.fl. har bränt varenda säkring de hade i skallen? Att det är därför de tycks lida av någon sorts partiell och/eller selektiv döv- och blindhet just när det gäller islam? Eller är det ren och skär (politiskt anknuten) skiträdsla det handlar om? Jag vet inte, men det jag vet är att de hycklar långt förbi normala människors illamående- och toleransgräns.

Angående de krav som rests för att dra in stödet till moskéerna så skyndade sig civilminister Stefan Attefall i gårdagens SvD att varna för att gå för fort fram och anför, helt ogenerat, följande skäl

– Trossamfunden riskerar att bli mer slutna om vi rusar ut och trycker till dem.

- Hähähä, civilkuragepartiet kristdemokraterna har en civilminister som saknar civilkurage. Vad skall vi säga om det? Skrattgarantin håller, så mycket kan jag säga.

De som konstant trycker i ansiktet på oss etniska svenskar att vi är okunniga, rädda och obildade islamofober, rasister, xenofober, högerextremister, främlingsfientliga, muslimhatare och nazister, har äntligen exponerat sin monumentala enfald och idioti i media. De har äntligen visat att de står med ändan bar och nu ljuger de för allt vad tygen håller för att komma undan. Underbart, det är fullkomligt un-der-bart att se hur de kliver i den grop de själva varit med och grävt. Islamisterna kan säkerligen med förtjusning skotta över, snyggt och prydligt, och sedan bygga ett monument i form av en moské på platsen.

Stefan Attefall uttrycker följande lilla insikt i gårdagens SVT- intervju:

-Vi vet att många av de som har olika ledande roller i många av moskéerna har en utbildning från till exempel Saudiarabien. Risken finns att de får med sig dessa länders kvinnosyn.


 - Nämen grattis grabben, du har just vunnit en dumstrut! Om det bara var utbildning från Saudiarabien det gällde så vore det nog, men det gör inte det, ser du. Räcker med det, alltså.


Saudiarabien betalar Göteborgs nya moské  SVT 2011-02-02

Saudisk prins vill finansiera moské i Tensta SR 2010-03-25

Saudiarabien finansierar moskéer i Rinkeby och Tensta  SvD 2011-04-26

Klartecken för ny moské i Rinkeby Joakim Larsson (m)

Rik arab från Sharia-styrda Dubai tappade tålamodet med Luleåpolitiker NSD 2011-11-20

Utländska muslimska donationer finansierar moskébygget i Luleå SR 2011-11-17

Saudiska al-Haramain terrorstämplad av FN - finansierar svensk friskola  Sydsvenskan 2006-02-08

Saudiska och libyska miljoner till islamic Center i Malmö  Sydsvenskan 2006-02-09

al-Salam-skolan i Örebro finansieras av Saudiska al-Haramain Aftonbladet 2005-06-12

Statliga Ungdomsstyrelsen finansierar islamiska sajten muslim.se SvD 2011-07-15

Forts. på Gudmundson, 2, 3, 4, 5

Organisationer som sprider antisemitism direktfinansieras av Iran Jerusalem Post 2012-01-25

Och som om det inte räckte med ovanstående så är naturligtvis pellejönsen till integrationsminister, Erik "Myten" Ullenhag ute och missionerar. Nu är det de stoora koranlärde, de felfria imamerna som skall utbildas - i Sverige dessutom.

Se här ett kort avsnitt ur Evin Rubars SVT-dokumentär Slaget om muslimerna, Dokument inifrån, SVT2 2009. I det kan du höra riksdagsledamot och islamist Abdirizak Waberi (m) beskriva alla rättigheter muslimerna skall ha, hur han tydligt betonar att det enbart finns en tolkning av Koranen, att det är förbjudet att dansa, att imamerna måste respekteras, att han absolut inte kan ta avstånd från imamens uttalanden om att det "kan vara på sin plats att slå sin fru ibland" (inte med dammsugarröret dock...), att han "definitivt" vill leva i en islamsk stat med sharia-lagar, och mycket, mycket mer som jag inte tror kommer som någon "överraskning" för någon av ovan nämnda pellejönsar.Tyvärr har SVT tagit bort dokumentären från sin webbsida men kortare avsnitt, möjligen hela dokumentären, återfinns på bl.a. YouTube. Att tänka sig en repris av Evin Rubars dokumentär är antagligen fullkomligt uteslutet.

Här kan du lyssna till en studiointervju med Abdirisak Waberi i SR Studio Ett, 2010-09-30.

Lyssna: Kontroversiell ledamot i riksdagen

Jag vet inte hur många radioinslag jag hört, och tv-inslag jag sett under årens lopp som låter som dessa, och många mycket, mycket, mycket värre. Det finns mängder av uttalanden av "svenska" imamer ute på webben.

Slutligen vore det ytterst klädsamt om man i fortsättningen kunde diskutera islam i samband med politik och inte religion enär islam är en totalitär politisk-religiös ideologi - ett statsskick.

Klädsamt vore också om man i (eventuella...) kommande diskussioner och debatter om islam - som motvikt till de senaste 40 årens tröttsamma propagerande - avstår från att samtidigt känna sig tvingad att nämna

a) kristendom
b) andra religioner
c) sverigedemokraterna
d) muslimers rättigheter
e) Breivik

Sverige har backat minst 100 år socialt och kulturellt i och med att muslimerna fått och får igenom sina medeltida särkrav gällande den successiva anpassningen av det svenska samhället och dess funktioner till islam och sharia-lagarna. Jag accepterar det inte, vare sig som etnisk svensk, europé eller självständigt tänkande individ.

Men jag accepterar en ursäkt från politiker, media och enskilda för allt vad jag och andra kritiskt tänkande, demokratiskt lagda personer anklagats och kallats för när vi under årtionden försökt att föra fram sanningen.

Ursäkten kan med fördel tilldelas oss via kommentarsfunktioner på bloggar och hemsidor, men ännu hellre via ett tv-inslag på regeringens hemsida.

SR 2 3 DN 2 3 4 SvD 2 3 4 5 6 MN GP DN

15 kommentarer:

 1. Hej Anonym, och varmt tack för din uppmuntrande kommentar!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 2. Det är vansinnigt att en ministyer vill lägga mer pengar i den svenska invandrarindustrin. Istället för att bekosta immanutbildning borde staten lagföra de som bryter mot svensk lag, då skulle immanerna rätta in sig efter svenska förhållanden. Om vi slösar pengar på att utbilda immaner kommer det enbart att innebära att vi slänger ut skattepengar på att lära muslimer hur de ska lura oss att de lever efter svensk modell. Sluta dalta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Det värsta är att politikerna använder våra skattepengar till oönskade områden, och det är fullkomligt oacceptabelt.
   Helt rätt att daltet skall upphöra, och det kan inledas med att man stryper införseln helt för alla utom dem med synnerliga skyddsskäl och omedelbart inför samma hårda krav på nyanlända som de har i Danmark.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 3. Sverige är tyvärr redan kört. Det är inte muslimernas fel utan vårt eget fel. Vi har förgjort Sverige på en generation för att vara snälla mot andra. Den dagen kommer tyvärr när smällen kommer, då ska jag stå kvar och göra mitt bästa. Jag kan omöjligt vinna mot islam men jag kan avsluta med ett gott samvete. Tills den dagen kommer så äter jag nyttigt och idrottar, allt för min dotters framtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Vad gäller införandet av det mångkulturella samhället år 1974 så har vi Olof Palme att "tacka" för det riksdagsbeslutet som togs i lönndom. Det var inte frågan om "snällhet" då, och det har det inte varit senare heller. Sverige godkänner ungefär 20 000-30 000 asylansökningar (flyktingskäl) varje år, och utöver det kommer runt 100 000 s.k. invandrare. Muslimer och andra kommer hit för att ta del av välfärdssystemen och det finns väletablerade industrier som säljer pass, papper, råd och anvisningar till dem som vill hit. Så har det varit de senaste 35 åren men de senaste 10 åren har det eskalerat. Under flikarna i blogghuvudet hittar du mycket information om vad det är vi betalar till. En uppdatering är på väg endera dagen också.

   Och jo, vi kan vinna mot islam, och särskilt mycket makt har dem som är föräldrar och har barn i skola, förskola och föreningar. Acceptera inte att man anpassar undervisning, skolavslutningar och dylikt. Ställ krav, protestera, håll ungarna hemma om det behövs. För våra barns framtid är det av yttersta vikt att markera var gränserna går för den pågående infiltrationen av ett främmande statsskick. Svenska föräldrar måste lära sig att bli tigrar och försvara sina barn. Din dotter har tur som har en fin förälder i dig. Tag väl hand om henne, och lycka till!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. såg uppdrag g & sedan filmen the stoning of soraya m (med reservation för stavningen). skrämmande - allt måste göras för att stoppa ökat muslimskt inflytande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, allt måste göras för att stoppa både införseln av människor som saknar särskilda skyddsskäl, och för att stoppa processen med den pågående statskuppen. Vi skall inte anpassa oss till muslimer och islam, de skall anpassa sig till oss. För övrigt en uppfattning som hela Europas befolkning delar (se inlägg).

   Mvh
   Adderat

   Radera
 5. Berikande! Ska börja följa denna bloggen! ha d!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack så mycket för din uppmuntrande kommentar! Välkommen åter, och ha d själv!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 6. Det finns ju driftiga kvinnor i Sverige. Varför inte bilda ett uppror typ "kvinnor kan".. Som ska upplysa muslimska kvinnor till att kräva frihet. Alla kvinnor i Sverige borde slå sig samman och bilda en front mot islams förtryck av kvinnor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,och tack för din kommentar! Ja, jag håller med dig om att det borde kunna funka så. Men många glömmer bort att muslimska kvinnor också lever efter islam och inte ser något konstigt, förtryckande eller farligt med det. Det är normalt, och precis som det skall vara för dem. Det är i västs ögon muslimska kvinnor lever under förtryck, inte i deras egna.

   Däremot kan vi gott hjälpa de kvinnor som bestämt sig för och vill frigöra sig från islams förtryck, det är de kvinnorna som behöver stöd.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 7. Ja, kära svenskar det är nog kört för er del. Detta är bara toppen av ett isberg. Även om ni skulle börja kasta ut skräpet nu, vilket skulle vara helt politiskt omöjligt, så skulle detta inte fungera. Frågan är hur länge det dröjer innan det svenska samhället blir till ett muslimskt... Blicka österut, där kan det nog gå att leva även i framtiden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Jo, det är nog så att fler och fler svenskar blickar österut, så även jag. Men, jag tror på att det finns möjligheter att rensa i röran här i Sverige. Ser vi till att det som gäller är självförsörjningskrav och samma anpassningskrav som i Danmark kommer vi ganska snart att ha enbart flyktingar att handskas med. Lyxlirarna som kommer för att leva på den svenska välfärden är inte intresserade av att uppfylla några krav, och då lär vi slippa dem ganska snabbt. I övrigt skall de som inte har jobb eller särskilda skyddsskäl repatrieras omgående, och sedan skall grinden stängas.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 8. Den bild som den naive medelsvensson får av islam/muslimer, efter Uppdrag Granskning, är verkligen positiv för muslimer och islam! Den onda kultens anhängare har nästintill helt utraderat icke muslimer i hela Mellanöstern och Mindre Asien (dagens Turkiet). De har under århundraden gjort flera militära försök att erövra Väst men inte riktigt lyckats med det.Än sä länge är Väst militärt mycket överlägset den islamiska världen.Men muslimerna har upptäck ett nytt sätt för att uppnå sina syften, nämligen att ockupera Väst med "fredliga medel". Planen går ut på att befolka Väst med muslimer genom massinvandra till Väst och därefter föröka sig och sprida sig. Det är ett primitivt men mycket effektivt sätt. Det är precis det som sker hela Väst. I flera av Västvärldens länder är muslimerna numera en maktfaktor. De är många och välorganiserade genom alla sina moskeer. Bara i Europa finns det numera mer än 5000 moskeer! Många av är kyrkor som har omvandlats till moskeer - dessvärre!
  Om detta "profetia" skrev en man vid namn Eduardo Farah för nästan 30 år sedan. Läs gärna artikeln: http://www.respublica.dk/2004_anmeldelser/farah_eduardo.htm
  Det som Eduardo Farah har missat är att muslimerna förökar sig och sprider sig och för kostnaderna står skattebetalarna i Västvärlden. Det värsta är att dessa muslimer ser detta som en rättighet - en Jizya (speciell skatt som icke muslimerna var tvungna att betala). Denna Jizya har funnits i Turkiet fram till 1956. Se Koran'en, Sura 9 vers 29. Så här står det i den oheliga boken:
  Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.
  Här är länken till den oheliga boken - Multi Lingual Qoran :http://quran.al-islam.org/
  Det är varje troende muslims plikt att göra som Koran'en säger. Ljuga, mörda, ja - allt som gagnar islam!

  Senast för ca två veckor sedan gick Stormuftin i Sadudi arabien ut med fatwan att alla kvarvarande kyrkor i de numera muslimska länderna ska/borde jämnas med marken. Förra veckan, sa den fundamentalistiske turkiske premiärministern Recep Tayyib Erdogan på ett stort möte att ingen annan religion än islam har plats i Turkiet.
  Denne sluge fanatiske muslim ser som sin heliga uppgift att försvara och sprida islam. Under alla sina besök i Väst talar han inför 20 tusentals turkar och uppmanar de att inte låta sig assimileras. Han uppmanar de att bli politiskt aktiva och bedriva lobbyverksamhet för sitt hemland, vilket har irriterat de tyska myndigheterna. Det är han som bedriver muslimsk propaganda i exempelvis FN. Det är han som har uppfunnit termen islamofobi och det är han som förespråkar en kriminalisering av kritik mot islam.Nyligen stod det en artikel i flera Västmedier, där Erdogan säger att AKP (hans parti) ska uppfostra en religiös ungdom i landet. Se artikeln här:
  http://news.nationalpost.com/2012/02/09/turkey-pm-recep-tayyip-erdogan-sparks-furor-by-saying-he-wants-to-raise-a-religious-youth/

  SvaraRadera