torsdag 10 maj 2012

Nationalsocialismen växer

EU-parlamentsledamoten Nigel Farage (UKIP) belyser på ett mycket förtjänstfullt sätt att det för varje handling finns en motsatt reaktion.

Förhoppningsvis kommer en och annan sovande svensk riksdagsledamot att vakna och inse vad de medverkar till. 

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och för alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat, våld och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen debatt.


Uploads by UKIPmeps

2 3 2 2 3 2 2 3 2 3 2 2 3 3 2 3 2 3 3 3 2 3 2 3 2 3

8 kommentarer:

 1. Nej, ansvaret ligger hos hatiska rasister och annat white trash och av ditt inlägg att döma ingår du i den gruppen själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar. Du är ohövlig och ful i munnen och jag har inte för avsikt att gå i polemik med dig.

   Mvh
   Adderat

   Radera
  2. "White trash" är väl en jävla nedsättande formulering från en av de "goda", som jag förmodar du inbillar dig tillhöra. Hyckleriet är ett av våra största problem vi har i det här landet. Att förklara det för ett PK-arsel är väl knappast lönt....Blodsven

   Radera
  3. Hej Blodsven! Mig veterligen finns det bara en art med lätet "white trash" och jag tror att vi här har att deala med just den särskilda arten: det vitnosade PK-arslet,albus kokainus, vars utbredning är som störst i och omkring Stureplan. Den kan beskådas särskilt i arla gryning då den i flock lämnar sina häckningsplatser - toalettbåsen på stureplanskrogarna. Särskilda yttre karaktäristika är a) röda ögon b) kotlettfrisyr c)champagnefläckar. Överlever främst på pappas pengar.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. det sista tabuet är att det blir legalt att sex mellan djur art och människoarst blir legalt behandlat och där avkomma uppstår mellan djurart och människo och att denna djurmännska blir upptagen i det sociala samhälliga systemet och att detta är legalt registrerat i datasystemen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sperrling, och tack för din kommentar! Hm, ja, det är inte alls orimligt det du säger. Vissa "kulturer" har ett osunt intresse för sexuella aktiviteter med allt från djur till döingar så det är kanske bara en tidsfråga.

   Nu när du säger det så slår mig tanken att detta kanske inte är resultatet av inavel utan att det kan vara en "kombimodell" av det slag du beskriver! Vad tror du?

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10775893.ab

   Mvh
   Adderat

   Radera
 3. "Nationalsocialismen växer"

  Låter bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej NS, och tack för din kommentar! Jag ser det som mycket positivt att nationalismen växer i Sverige, även om det tyvärr går väldigt långsamt. Nationalsocialismen, på det sätt vi känner den, ser jag däremot inget positivt med. Men det är förståeligt att den växer, som en naturlig följd av massinvandringen, kostnaderna och Sveriges försämrade allmäntillstånd.

   Mvh
   Adderat

   Radera