måndag 2 april 2012

Olyckan Reepalu

.
Here we go again . . . Ytterligare en av samhällets olyckor vräker ur sig kladdiga, ointelligenta och ogenomtänkta uttalanden vilka betecknas som frispråkiga, mindre bra, olyckliga och beklagliga när de i själva verket är käpprätt åt helvete.

Jag vet ingen som stoppat fötterna i munnen så ofta som fadäsen Ilmar Reepalu (s), Malmös "starke man", pappskallen och experten på att häva ur sig grodor som är så skämda att inte en asätare som gamen skulle röra dem.

Det är förvånansvärt hur denne galenpanna till kommunalråd och tillika representant i SKL tillåts låta munnen gå utan att någon tar avstånd, eller som det så populärt kallas,  fördömer grodorna. Nej, så fort denne pinsamme representant för det statsbärande partiet kräker ur sig förolämpningar, antisemitismer och annan stinkande sörja skyndar partiordförande fram och bräker: beklagligtbeklagligtbeklagligt.

- Judarna förtjänar att få ett starkt stöd men också att man aldrig blandar ihop debatten om antisemitism och sionism. Det fanns en del olyckliga uttalanden av Ilmar som kom att uppfattas så, sade Mona Sahlin.

- Det är uppenbart, dock, att de här uttalandena inte har varit bra. Vi tycker det är olyckligt att det uppfattas som något annat än det partiet faktiskt står för, sade Stefan Löfven.

En vuxen karl, kommunalråd, den politiske representanten för Malmö har en egen privat utryckningsenhet som dementerar, beklagar och försvarar de skämda grodorna - ynkligt.

Jag har en tid studerat Ilmar Reepalus spretande, kontradiktoriska och förvirrade uttalanden i media och den senaste rent sjukliga konspiration han gav uttryck för i samhällsmagsinet Neo fick mig att undra vad han egentligen är drabbad av. Ingen människa vid sunda vätskor ger uttryck för  liknande fullkomligt absurda och vettlösa påståenden.

Reepalu må vara frisk eller inte, men att han offentligt skall be om ursäkt till Kent Ekeroth (sd), SverigedemokraternaJudiska Församlingen i Malmö och Judiska Centralrådet är definitivt det minsta man kan kräva. Därefter bör Reepalu omedelbart pensionera sig och lämna över Malmös väl och ve till dem som bättre kan hantera alla katastrofer i Sveriges eget Chicago.

- Avbön, Reepalu. Avgå sedan.


SvD 2 3 DN 2 3 4 5 6 SVT 2 SSV SR

12 kommentarer:

 1. Människors lika värde säjer företrädare för den judiska församlingen. Bra om de kunde säja det till hökarna och bosättarna i Israel också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, man undrar vad de menar med "lika värde". Det gäller inte alla, och inte alla gånger vad jag kan förstå.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. Reepalu har målat in sig i ett hörn - han verkar närmast vara Nazist!
  Denna dumma politiker som har gjort Malmö så mkt. illa.
  En annan Sosse Jan Emanuel, detta kräk, är ytterligare ett bevis på vilka svuin det finns inom Socialdemokraterna!
  Fy f-n!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Jodå, Reepalu har målat in sig rejält i skämshörnan och är en ordentlig belastning. Hörde att Israels ambassad är ute efter Reepalu. Kanske är det förklädda Mossad-agenter som smyger i buskarna?

   Ja, sossarna är ett sorgligt kapitel både historiskt och i nutid. Ett riktigt maktgalet svikarparti som skadat Sverige och svenskarna rejält.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 3. Hej broder!

  Absolut!

  En man med initialerna OP startade detta "myssamhälle" - gav bort allt som Sverige hade i början av 70-talet till resten av världen och så har det fortsatt.

  Nu importerar vi "trevlig" arbetskraft, trots hög arbetslöshet, som enligt de flesta är en ren vinst (trots detta vill ingen kommun ha denna vinst, märkligt)

  OP är fortfarande otroligt populär i resten av världen (kanske inte i Sverige) & tror f-n att han blev populär utomlands...
  Lite trist att jag och alla andra svenskar fick betala dyrt för hans ego...

  Mvh,
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M, och tack för din kommentar! Yes, Olof "Multikulti" Palme är upphovsman till utplåningen av Sverige och svenskarna. Idén om det mångkulturella "myssamhället" tycks ha tagit sin början i slutet av 1960-talet efter ett möte han och Tage Erlander hade med en viss herre som sökt audiens hos statsminister TE.

   Ojojoj, man kan nästan skratta åt eländet ute i kommunerna. De av regeringen skickligt förförda kommunalråden inser först när det är försent att det saftiga betet "full kostnadstäckning" bara är ett sätt att locka in dem i fällan - och sedan smäller locket igen. Girigheten bedrar minsann visheten . . .

   Att vi svenskar rånas på våra skattemedel tycks inte ens våra korkade politiker begripa, de tror uppenbarligen att "staten" har en särskild pengamaskin i källaren på Rosenbad.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 4. Jag undrar vilka fina avgångsersättningar i form av extremt hög pension, gåvor och fina tacktal han nu överöses av från alla Malmös nöjda skattebetalare som tack för ett långt och väl utfört arbete.
  Är det någon riktig skåning eller annan, likt Ilmar R, inflyttad malmöbo som stämmer in i hyllningstalen och är glada för att ha haft honom som ledare.
  Han har fått rejält betalt och nu enorm pension för sitt stordåd.

  Kanske har han också gåvor, hyllningstal och ekonomiska ersättningar från S-partiet centralt att vänta?
  Allt för att han under lång tid visat att han har "de äkta socialdemokratiska värderingarna".

  Mona Sahlin och alla andra S-ledare kan vara nöjda nu.
  Malmö har nått längst med mångkultursbygget än så länge.
  Det ska nu premieras av oss alla via skattsedeln.
  Du är också med och betalar den feta pensionen, en pension på en helt annan nivå än den S tycker vanliga svenskar ska ha och vara glada över att få.

  Alliansen, som också gillar mångkultur och vill utöka det ännu mera (det kallas då nybyggarland) kommer också att sakna honom.

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Reepalu lär inte ha några problem med att klara sitt uppehälle när han stiger av kommunalrådsposten. Han har nog ordnat så att olika fallskärmar löser ut när den dagen kommer.

  Frågan är vad partiet skall göra med honom sedan - han är ju lite väl ålderstigen för att bli landshövding. Kanske Reepalu följer i sina s-kollegors spår och öppnar ett mottagningshem för "ensamkommande äckelfarbröder". Det är uppenbarligen en lukrativ bransch som flera sossar har fått upp ögonen för. De har insett att "barnen" fyller redan feta plånböcker med ännu mera skattemedel.

  Faktiskt undrar jag om inte Reepalu är sjuk på riktigt. Ingen normal människa beter sig som han gör.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 6. Du är väl med oss, om inte läs det här inlägget http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/03/sverigedemokraterna/

  SvaraRadera
 7. Hej Svenssonsfunderingar, trevligt att se dig igen! Det är klart att jag är med, fattas bara annat.

  Ditt inlägg var jättebra, som vanligt!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 8. När t.o.m. Mona Sahlin - "att tänka är väl inte hennes starka sida" som väl Göran Persson uttryckte sig om henne, har negativa synpunkter på denna fjant så har det gått riktigt långt...

  Mvh, igen,
  M

  Lysande blogg, kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M, välkommen åter! Jag bugar och tackar för all din uppmuntran! Jodå, det börjar nog närma sig slutet för den virrige Reepalu.
   Haha, ja, Sahlin har ju som bekant långa ledningar så det tog väl en sisådär 8-10 år innan reaktionen kom. Men bättre sent än aldrig ;-)
   Andra har dock reagerat betydligt starkare än Mona Sahlin; Reepalu skall ju få finfrämmande både från israeliska ambassaden och från Barack Obamas speciella sändebud i kampen mot antisemitism. Gissar att konsumtionen av whisky stigit i det Reepaluska hemmet, eller vad tror du?

   Mvh
   Adderat

   Radera