lördag 28 april 2012

Fredriks illegala bidragsarmé

.
Det är märkvärdigt tyst om att Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, tagit den brännande frågan om fri vård till illegala flyktingar och invandrare, från sin migrationsminister Tobias "Riksgojan" Billström. Uppenbarligen måste husse ta tag i det delikata ärendet, och tala om ansvar, nu när Migrationspartiet de gröna är på krigsstigen.

Lyssna på Fredrik Reinfeldt i gårdagens Ekot när han (inte) säger något konkret om att vård till illegala kan bli för dyrt.

Lyssna: Reinfeldt om vård till papperslösa

Jag har som sagt inte läst eller hört ett enda ord om detta förutom i Ekot. Och inte har jag läst eller hört ett enda ord om att Fredrik Reinfeldt

a) fiskar i grumliga vatten
b) är främlingsfientlig
c) närmar sig Sverigedemokraterna eller
d) har samma människosyn som Breivik.

Visst är det konstigt, eller vad tycker du?

Psst! Du har väl inte missat nyheten om att var fjärde spanjor är utan jobb. Minns att Cecilia Malmström hävdade i intervjun i BBC att Spanien inte skulle klara sig en sekund utan alla sina invandrare, gästarbetare och illegala flyktingar. Antalet illegala flyktingar i EU antas f.ö. uppgå till 3,8 miljoner för närvarande, och det betyder att vi bör lägga på ett par miljoner till för att komma upp i en adekvat siffra.

Psst 2! Irak vill starta arabiska grundskolor i Sverige.

SR 2 DN 2 3 SvD 2 3 4 5 6 7 8 SK FT 2

10 kommentarer:

 1. Så länge personer som du säger att Fredrik är farlig är det bara positivt. :) Då vet jag att han gör något bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Joakim, och tack för din kommentar! Du skall se vad det lider att även de lättlurade, som lät sig lockas av Fredriks mutor i form av jobbskatteavdrag kommer att vakna till sans en dag. De som säljer sin själ för några silverpenningar inser så småningom att de skulle ha behövt den. Själen alltså.

   Hm, och vad exakt är "personer som du" för figurer?

   Mvh
   Adderat

   Radera
  2. Så länge det finns personer som du, kommer Sverige att gå bakåt.

   Radera
  3. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Nope. Den marknads- och nyliberala yrans kommande krasch kommer att visa hur många decennier bakåt vi gick under en historiskt sett ytterst kort period både i Sverige och Europa.

   - D´ya wanna bet?

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. AnonymApr 28, 2012 12:47 AM

  -så länge Sverige huserar anonyma ynkryggar som inte vågar säga sin mening tillsammans med sitt goda namn - då kommer Sverige i bästa fall gå sidledes.

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Du är lite kryptisk i din kommentar, men om du t.ex. menar de riksdagsledamöter som skriver kritiska debattartiklar, men sedan ändå röstar enligt partipiskans vinande, så håller jag med dig.

  Ynkryggar finns det gott om. I riksdagen finns det t.ex. hela 349 st.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 4. Att dag efter dag, öka utanförskapet i Sverige genom nya bidragsinvandrare, kommer att sluta med katastrof. Tyvärr är det kortsiktiga vinstintresset, för alla de som berikar sig inom flyktingindustrin, det allt övergripande målet. Skamligt av de svenska politiker, vars enda mål är att sitta kvar vid köttgrytorna, att inte våga ta tag i problemet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, det är en tragisk historia det här med massinvandringen. Den började redan 1975 och sedan har samtliga efterföljande regeringar gasat på ännu mer. Att den nuvarande regeringen är galnast av alla är inte konstigt då fri invandring är en stor käpphäst för nyliberalerna. Tyvärr ser framför allt inte alliansregeringen och migrationspartiet de gröna några problem, men i ärlighetens namn tror jag inte de övriga partierna gör det heller.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 5. Hej Adderat, jag är AnonymApr 28, 2012 12:47 AM och det verkar som jag behöver förklara mig litet!

  Min första kommentar var riktad mot Joakim, dvs den som hyllar och stöder RF, vilket han tycks göra, bidrar till Sveriges tillbakagång.

  Jag är helt enig med dig att de senast gångna 20-30 årens excesser har orsakat så stora skador i Sverige och Europa att de med nöd och näppe kommer att kunna repareras.

  Jag är också överens med Danne om att det är beklagligt att man inte kan använda sitt genuina namn i diskussioner som denna (så uppfattade jag hans inlägg) men verkligheten är nu en gång sådan att det för vissa av oss kan bli alltför kostsamt.

  För övrigt vill jag tacka för en ovanligt läsvärd blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Anonym! Ah, då förstår jag hur du menar och då har vi en gemensam syn.

   Jo, nog är det fruktansvärt att vi inte öppet kan diskutera ett sakpolitik- och budgetområde utan att bli nedkletade med diverse kränkande epitet. Men, jag har en stark förhoppning om att vi som vill ha debatt tar över frågan inom kort.

   Tack, vad roligt att du tycker att bloggen är läsvärd! Välkommen åter!

   Mvh
   Adderat

   Radera