onsdag 14 mars 2012

Ullenhags och europas paradox

.
I artikeln Dags att antirasistiska krafter enas på SVT-Debatt går integrationsminister Erik "Terriern" Ullenhag i dag ut och manar till kamp mot "rasism" och "främlingsfientlighet". Ja, jo, det är väl bra, vi vet att en majoritet av svenskarna de facto inte är rasister och anser att rasism  inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle. Men, naiv, envis och fången i denial-syndromet trampar Ullenhag fast i några rejäla gropar som förtjänar att exponeras i brännande strålkastarsken.

1. Erik Ullenhag repeterar likt en envis papegoja vad profeten Eskil Franck rasande fastslår i Forum för levande historias revisionistiska hatbibel, att antisemitismen breder ut sig som en rasande präriebrand. Franck kränker Sverige och svenskarna å det grövsta genom att hävda att

En undersökning av Forum för levande historia från 2010 pekar på att svenska ungdomars inställning mot judar har blivit mer negativ.

Naturligtvis är det en Francksk "sanning" med storartad modifikation och en magnifik omskrivning av hur det faktiskt förhåller sig. Franck och Ullenhag talar med anfrätta tungor om svenskarna som ett främlingsfientligt folk, och svenska ungdomar som potentiella extremister. Det är lögn och förbannad dikt.

I Jerusalem Post 25/1 2012 säger presidenten i European Jewish Congress (EJC), Moshe Kantor, att Sverige har blivit "ett centrum för antisemitism", och att det är fullständigt oacceptabelt att den judiska befolkningen på grund av hot och trakasserier tvingas lämna såväl Malmö som Sverige. Kantor säger också att Sverige är det enda land i EU som konsekvent vägrar att tala med EJC om antisemitismen i landet, och Kantor hänvisar till att han åtskilliga gånger försökt få kontakt med Fredrik Reinfeldt, men utan framgång. Moshe Kantor hävdar i artikeln att det tycks pågå en svensk tystnadskonspiration, och att regeringen agerar utifrån devisen att om man bara tiger om problemen så försvinner de. (Man får ge Moshe Kantor en eloge för att han satt fingret på ett mycket typiskt svenskt fenomen, oavsett regeringar.)

Vad gäller den framväxande antisemitismen i Europa hänvisar Moshe Kantor till en undersökning genomförd av Tel Avivs universitet som konstaterat att ett stort antal organisationer som ligger bakom  utbredningen av antisemitism är direktfinansierade av Iran. Ett uttalande som vi känner till väl sedan tidigare, då Iran enligt Israel är den stora demonen. Vi känner även till att dessa organisationer för spridning av och rekrytering till islamismen finansieras av svenska skattemedel.

I inlägget  - Vad sa du, Ullenhag? citerar jag uttalanden av Fredrik Sieradzki, Peter Rubinstein, rabbi Schneur Kesselman, Fred Kahn och imam Saeed Azam. Samtliga är eniga om vilka som står bakom den ökande antisemitismen i Sverige. Och det är inte svenskar, utan muslimer. D.v.s. en stor del av Fredrik Reinfeldts direktimporterade bidragsarmé. Den nya bidragsöverklassen.

Det är dags att lägga ned snacket om att svenskar skulle vara antisemiter, vi är inte det, har ingen anledning, har aldrig tänkt tanken att vara det. Vi hade såväl antisemiter som aktiva nazister i Sverige under trettio- och fyrtiotalet, och naturligtvis finns de även i dag. Men för den absoluta majoriteten av antisemiterna i Sverige och Europa ingår det nämligen i deras islamska kulturarv att världens judiska befolkning skall utrotas. Judarna i sin tur hänvisar till ett fyratusenårigt förbund mellan Gud och Abraham om det judiska folkets utvalda land. Regelrätta krig och strider har pågått i området i minst fyratusen år, och de pågår än.

Så, hur skall vi förhålla oss till det här problemet som inte är vårt, men har blivit det? Det judiska folket* har, bl.a. enligt grundaren av Paideia - Barbara Lerner Spectre - till uppgift att öka massinvandringen av muslimer till Europa. Hon hävdar att judarnas ledande roll i att införa multikulturalismen är nödvändig för Europas överlevnad. Israels  "överlevnad" kännetecknas däremot av raka motsatsen; där pågår en intensiv och grundlig etnisk utrensning och man fängslar t.o.m. immigranter.  (Se mer under fliken Läs- och filmtips.)

Den europeiska paradox vi står mitt i är någonting som vi vanliga medborgare inte är inblandade i, men fler och fler ser det absurt paradoxala i agerandet. Vem eller vilka är ansvariga för denna medvetna massförstörelse av Europa? Och hur kommer det sig att det Europeiska parlamentet tycks ha kompletterats med ytterligare ett parlament - det nystartade Europeiska Judiska Parlamentet  (EJU)? Vilka funktioner och befogenheter har det, och varför har det inte kommunicerats ut till medborgare och väljare i den europeiska unionen?

Oavsett vilken uppfattning man har angående "den europeiska paradoxen" så förutsätter jag att Ullenhag i fortsättningen oavkortat adresserar antisemitismen till rätt mottagare. Allt annat är fullständigt oacceptabelt.

2. Integrationsminister Erik Ullenhags barnsliga och ihärdiga ovilja att skilja på sak och person har antagit en pinsamt löjeväckande nivå. Han fortsätter, dock mindre påhejad av media, envetet att påstå att kritik av invandringspolitik är detsamma som främlingsfientlighet. Han må fortsätta, men det är tack och lov bara en tidsfråga innan detta tabuerade politik- och budgetområde tappar sin särställning inom svensk politik och får samma status som andra politikområden. Åt andra hållet kan det inte gå, för då skulle vi alla vara -fober av så varierande slag som t.e.x. bostads-, ekonom-, sjukvårds- och kulturfober. Dock lär vi nog bli kallade både det ena och det andra ett tag till, så länge det handlar om framför allt budgetområdena 8 och 13.

Men, who gives a shit? Jag vet vem jag är, vad jag är och vad jag inte är. Och jag har förmånen att veta en sak till och det är att det för varje handling finns en motsatt reaktion. And that´s a fact.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

* Jag utgår ifrån att Spectre med det "judiska folket" menar sionisterna.

Se även Jerusalem Post: Israel fängslar och utvisar afrikaner.
SVT DN 2 3 4 5 6 7 8 SvD 2 3 SR 2 3 4 5 6 7 SVT 2 FT 2 3 AP

7 kommentarer:

 1. Nja.. "antisemitismen" ökar nog även bland Svenskar. Och det kan sådana som Barbara Lerner Spectre, World Jewish Congress, diverse judiskt ägda tidningar mfl tacka sig själva för.

  De lägger sig ju i Europeisk politik och driver på för massinvandring. Självklart kommer judar att betraktas som vi alltmer betraktar våra politiker, som fiender, om de tänker pusha samma agenda.

  Som du själv säger: För varje handling finns en motsatt reaktion.

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, visst är det så som du säger, och den motsatta reaktionen infinner sig alltid. Självfallet kommer judarna att drabbas av ökad avsky på grund av pådrivandet av massinvandringen, vilket Lerner också själv säger.I dagsläget är det dock muslimerna som är aktiva antisemiter genom våld, hot och trakasserier, och den följdeffekten torde den judiska befolkningen ha förutsett. De bidrar och trycker på importen av vad som är det direkta hotet mot dem själva. Därav paradoxen.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Dom största och värsta Judehatarna i världen är muslimerna det är väl allmänt känt, magnituden av deras hat är lätt i samma nivå som Nazisternas på 30-40 talet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Ja, det du säger stämmer bra det. Därav ifrågasättandet hur judarna kan binda ris till sin egen rygg. Det går inte ihop. Är man som de också påstår _för_ mångkultur borde man föregå med bästa exemplet själva i Israel, och inte göra tvärt om.

   Mvg
   Adderat

   Radera
 4. Kära och snälla någon, så elegant dum en del kan vara. Men alla har rätt till sin åsikt även om kunskapen tryter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, och tack för din kommentar! Du får hemskt gärna precisera vad det är du tycker är dumt så kanske jag kan förtydliga eller förklara mig.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 5. Hej Göran Ström, och tack för din kommentar! Du får gärna förtydliga vad du menar med din kommentar nedan så kanske jag kan förtydliga mig om jag var oklar på någon punkt.

  Mvh
  Adderat

  "Vad är du för ett litet ynkligt rövhål som inte vågar stå för dina spyor i bloggen.
  RÅTTA!"

  SvaraRadera