lördag 10 mars 2012

Ullenhag kostar skjortan

.
Integrationsminister Erik Ullenhag med stab skall dra iväg till Rinkeby på måndag, den 12 mars och jobba bland "verklighetens folk" i en vecka. Han och hans resandedepartement skall bland annat sälja in idén om den snedvridna näringspolitiken samt spä på den statligt sanktionerade svenskfientligheten genom att ensidigt tala om hur främlingsfientligt svenskarna bemöter den invandrade bidragsöverklassen -  d.v.s. Fredrik Reinfeldts privata bidragsarmé. De lättkränkta, som använder Diskrimineringsombudsmannen för etnisk diskriminering som en veritabel bankomat.

Så här står det för övrigt om DO på webben...


Tja, inte lär Ullenhag se särskilt mycket av någon vardagsverklighet med tanke på att han lär vara belägrad av kostsamma SÄPO-vakter, poliser och allehanda andra skyddsmekanismer som skall hålla undan den overkliga verkligheten. Det skulle vara fan så mycket mer sport om han drog dit ensam, knallade runt i Rinkeby på kvällstid, eller flyttade in en vecka i någon risig miljonprogramslägenhet som bebos av diverse gratisboende hyresgäster i form av löss, kackerlackor och andra osmakliga krabater.

- Du, Ullenhag, du påstår att du på dina resor möter "unga människor" som inte anser att det svenska  samhället är till för dem. Men vet du, Ullenhag, det svenska samhället är inte till för svenskar längre, utan bara för din och Fredriks bortskämda, ständigt krävande och ständigt "kränkta" bidragsöverklass.

- Dra något gammalt över dig och ditt ambulerande departement din svenskfientliga, svelandskt psykotiska galenpanna. Och stanna därunder.

Här återfinns veckoprogrammet, där bland annat "trygghetsgrillning" ingår.

Läs här hur Ullenhags bödel svingar yxan mot svenskar


DN 2 SvD AP FT ARB UNT SK SvD CW SvD 2 DN R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar