måndag 12 mars 2012

- Fire!


Första bostadssalvan avfyrad. Bered er på vräkning svennar, nu skall ni ge plats åt Fredrik Reinfeldts invandrande bidragsöverklass. Läs mer i inlägget Ullenhags bostadsartilleri.


2012-03-12
Nyheter från www.regeringen.se.
--------------------------------------------------------
http://www.regeringen.se/sb/d/15548/a/188283

Uppdrag till länsstyrelserna rörande bosättning av nyanlända invandrare
A2012/950/IU
8 mars 2012
Arbetsmarknadsdepartementet

Regeringen ger länsstyrelserna i uppdrag att bidra till en intensifierad dialog mellan kommuner och ansvariga statliga myndigheter i syfte att på kort sikt finna vägar för hur bosättning och mottagande av nyanlända invandrare kan ske snabbare än i nuläget.

Uppdraget ska samordnas av landshövdingen för Västra Götalands län. Samordnaren ska genomföra denna insats i samarbete med Arbetsförmedlingen och Migrationsverket och i samråd med Sveriges Kommuner och Landsting.

Uppdraget ska slutföras senast den 30 juni 2012 och rapporteras till Regeringskansliet senast den 15 augusti 2012. Samordnaren ska löpande informera Regeringskansliet om hur uppdraget fortskrider.

--------------------------------------------------------
Ämnesområde: Asyl, migration och integration
Statsråd: Erik Ullenhag


Bild: Ulf SveningsonBildkälla: Göteborgsposten, artikel

DN 2 3 4 5 6 7 8 9 SvD 2 AP SR 2 3 4 5 6 7 8 9 FT EK LST

2 kommentarer:

 1. Sverige är illa ute, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Svenssons funderingar! Bra inlägg du skrivit. Jag har just läst Dagens arbete och jag är förbannad men inte förvånad. Reinfeldt har infört samma etniska och sociala rensningar i Sverige som en gång NSDAP gjorde. Etnisk i det här sammanhanget är givetvis etnisk svensk.

   Mvh
   Adderat

   Radera