lördag 17 mars 2012

En motsatt reaktion

.
Jag har i åtskilliga inlägg på bloggen påpekat att det logiska resultatet av den svenska massivandringspolitiken kommer att bli en mycket kraftig motreaktion. Särbehandligen av och gräddfilerna för Fredrik Reinfeldts invandrade bidragsöverklass står fler och fler svenskar upp i halsen och motsättningarna ökar för var dag.

Givet så, enär det dyker upp allt fler och seriösa alternativa media som effektivt påvisar hur svenska politiker och svensk media dansar vals i varandras armar till kompositionen av lögner, mörkläggning, förföljelse och svek. Förhållandet är djupt rotat och lojaliteten ligger i sakens natur i denna makabert oheliga allians.

Angående skadegörelsen på ett hem i Vallentuna, avsett för "ensamkommande yngre karlar", så har Christer "Fallskärmen" Halldelius,* vd för vård- och utvecklingsbolaget Vårljus AB, uttalat sig om händelsen i SvD-artikeln Hem för ensamkommande flyktingbarn vandaliserat.

– I och för sig ska man ha förståelse för att människor kan bli undrande innan de vet vad det är frågan om, men den här typen av händelser är någonting annat.

Huvet på spiken där, Christer Halldelius, lyset är tänt och någon är hemma. Tacka fan för att det som skett är "något annat". Det är en motreaktion på den politiska döv- och blindhet som svenskarna mött gällande invandringen sedan 1974.

 – Man blir både upprörd och besviken över att någon eller några saboterar och inte förstår att det är ett gemensamt ansvar att ta emot de här ungdomarna på bästa sätt, säger han.

De i Halldelius ögon korkade medborgare med begränsad intellektuell kapacitet har betydligt bättre insikter om det ekonomi-, utnyttjande-, krav- och kriminalitetsrally som kommer att följa i de invandrande flyktingkarlarnas spår. De vet att de som värdar kommer att utnyttjas bortom bristningsgränsen, att de kommer att utsättas för prövningar bortom anständighetens gräns, att de betalar kalasen och att de vid varje eventuellt klagomål eller anmälan kommer att avfärdas rakt av som främlingsfientliga, rasister och islamofober. Trots att de är offren.

Det är de korkade, obildade medborgarna som upprört säger ifrån, Christer Halldelius, att det är dags att ta gemensamt ansvar för Sverige och de svenska medborgarna, för ekonomin, för demokratin. Medborgarna har slutat att med ord försöka få er att förstå att ni inte tar hand om Sverige och svenskarna på bästa sätt.

Det eminenta snillet till ordförande i socialnämnden Vallentuna, Gunnel Orselius-Dahl (fp), personifierar verkligen den naiva, okunniga och totalt förvirrade svenska batiktanten. Hon som inte har en aning om vad som pågår i den högst overkliga verkligheten, och därför gärna och ihärdigt spär på den ytterligare efter bästa förmåga.

 – Det är alltid så att vi är lite försiktiga och oroliga för det okända, och vad det innebär. Det måste man möta och våga diskutera, säger Gunnel Orselius-Dahl.

Gud så trött jag är . . . så hjärtligt trött. Framför allt på svenska politikers och medias förbannade oskick att dumförklara människor, att avfärda dem som okunniga, obildade och rädda.

Gud så trött jag är . . . så hjärtligt trött. Framför allt på svenska politikers och medias förbannade oskick att vräka nedsättande epitet över medborgare som är invandringspolitiskt kritiska. Det är oacceptabelt i en (s.k.) demokrati att med olika medel konstant hetsa mot dem som nyttjar sin demokratiska rätt att rikta kritik mot förd politik. Det är också oacceptabelt att urskillningslöst avfärda alla kritiker som varande rasister, intoleranta, främlingsfientliga, islamofober och nazister.

Vi vet vilka de okunniga och fega är. Det är alla ni Halldeliusar och Orselius-Dahlar som sitter ute i landet och skiter på oss andra. Det är alla ni som dansar vals i den makabert oheliga alliansen. Det är ni som i er monumentala enfald inte vill begripa att det för varje handling finns en motsatt reaktion. Snart kommer den, när ni minst anar det.

Jag håller media och politiker ansvariga för den negativa utvecklingen i Sverige och alla kriminella handlingar begångna av invandrare och flyktingar. Likaså håller jag media och politiker ansvariga för all form av hat och extremism riktad mot den del av befolkningen som är hederlig, demokratisk och som vill ha en öppen debatt.

För övrigt anser jag att riksrätten skall återinföras.

* Här ser du alla bolag Christer Halldelius är involverad i.

SvD 2 3 DN 2 3 4 SVT 2 SR 2 3 4 smp HD AP

6 kommentarer:

 1. Mycket bra! Det är bara en tidsfråga till länken raderas, och denna blogg blir bannad
  Min blogg är bannad i SvD, oavsett om det jag skriver är rent harmlöst.

  Så fungerar tryck- och yttrandefrihet idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ulmerkotten, och tack för din vänliga kommentar! Ja, de demokratiska fri- och rättighetslagarna, tryck- och yttrandefriheten, är hårt beskurna och tillämpas synnerligen godtyckligt. Du är fri att tillämpa dem, men media förbehåller sig rätten till censur och åsiktsförtryck. Man får tacka för Internets intåg i våra liv så vi har kunnat återta rätten till det fria ordet.

   Vi kämpar vidare!

   Mvh
   Adderat

   Radera
  2. I vår sjuka värld är ni bloggare ovärdeliga. Finns absolut ingen frisk männinska som ser något positivt till denna sinnessjuka politik. Förespråkarna har antingen ekonomisk vinning av det hela, eller så är det endast nyttiga idioter som inte begriper ett skit...Blodsven

   Radera
  3. Hej Blodsven, och tack för din vänliga kommentar! I vår sjuka värld är ni som svarar och kommenterar på våra bloggar och forum precis lika ovärderliga. Ni gör också era röster hörda och det är det viktiga!

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. dagen är räddad, håller med till 100%

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjärtligt tack Mullis!

   Ha en fin dag!

   Mvh
   Adderat

   Radera