fredag 3 februari 2012

Ullenhag stal ackja - flydde

.

EXTRA

Enligt uppgifter inkomna till Adderatredaktionen orsakade integrationsminister Erik "Myten" Ullenhags kungörande i Jokkmokk nu på förmiddagen ett fullkomligt kaos. Ministern framförde regeringens senaste satsning på integration av gnuer, vattenbufflar, giraffer, kängurur, kameler och sandgaseller i Sameland. Uttalandet fick samtliga medlemmar i föreningen Rangifer att gå till våldsam attack och upploppet var ett faktum. I tumultet som uppstod lyckades Ullenhag komma över och fly med ett av de selade ekipage som stod uppställt i väntan på den kommande renkapplöpningen.

Integrationen av de exotiska grupperna är ett led i näringsminister Annie "Frihetligheten" Lööfs satsning på att utöka den svenska befolkningen till 40 miljoner under sin mandatperiod.

Adderatredaktionen har talat med ett flertal chockade marknadsbesökare som konstaterat att Ullenhags besöksprogram var lurendrejeri, att det enbart varit en förevändning för att bli insläppt i Jokkmokk.

- Enligt det senaste sms:et jag fick hade Ullenhags ekipage passerat i full fart strax utanför Murmansk, säger Jokkmokksbon Boatsoj Dálvvadis och skrattar gott.

Jokkmokksbon Boatsoj Dálvvadis är på gott humör
under marknadsdagarna.


SMHI:s senaste väderrapport visar blidväder i ministerns trakter, enbart -31 grader, så några långkalsonger behövs inte i dag.

- Ja, öhm, Adderatredaktionen kan bara hälsa till integrationsministern att passa på att njuta av de vackra, vita snövidderna. Glöm inte att andas in och känna den friska, bitande vinden som river så härligt i luftrören.


DN 2 3 SvD 2 3 4 SVT SR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar