söndag 26 februari 2012

Skumt, skummare, skummast

Nu blir jag lur . . . Två tunga företrädare för det sedan länge hibernatiserande SAP uppträder helt plötsligt och utan förvarning som oppositionspolitiker, och båda med fokus på svenska förhållanden. Okej okej, därmed inte sagt att de skulle fokusera på just svenskar - men det är skumt att varken Veronica Palm (s) eller Gabriel Wikström (SSU) i sina respektive debattartiklar på SvD nämner invandrare, nysvenskar,  flyktingarasylsökande, papperslösa etc. med ett enda ord.

Som sagt, debattartiklar som inte tar upp ovan nämnda obligatoriska kategorier bör man närma sig med största försiktig- och misstänksamhet, i synnerhet som båda debattörerna skriver om högst aktuella och brännande ämnen som bostadsbrist och arbetslöshet. D.v.s. två områden som reserverats exklusivt för den stadigt växande och ständigt krävande bidragsöverklass som strömmat till Sverige under snart 40 års tid (jubileum 2015, prop. 1975:26).

Man kan förstås spekulera i vilka orsakerna är till dessa plötsliga utelämnanden av de kategorier som SAP, i alla avseenden utom skattekonfiskation, prioriterat framför svenskarna sedan år 1971*. Dock är spekulation inget jag tänker ägna mig åt, då jag anser det vara uppenbart att det enbart handlar om att i Reinfeldtsk stil underlåta att yppa vissa "känsliga" ämnen. D.v.s. att i sann partipropagandistisk anda undertrycka information, men att internt vidhålla sina cementerade åsikter. Det är nämligen impopulärt och lockar inte väljare att öppet vurma för mångkultur och hata allt som är svenskt längre. Alltså tiger man om det, och det är som vi vet en av SAP:s verkliga paradgrenar. Tigandet.

Att mångkulturalismens ivrigaste förespråkare börjat tona ned sina predikningar bryr sig Sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt, däremot inte det bittersta om, och vad han har i kikaren har jag undrat över bra länge. Antingen jobbar han medvetet på att öka sin impopularitet eller också har han drabbats av Caligula-syndrom. Jag vet inte än vilket av det som gäller, men jag är övertygad om att det snart visar sig.

Läs också Johannes Forssbergs indignerade ledare i Expressen. Snacka om att Forssberg börjat inse att han är förd bakom ljuset av Sveriges farligaste man. Och i och med detta förstår vi även att han är en i skaran av Reinfeldts lättlurade Avdragsjudas - de som sålde sin själ för några hundra jobbskatteavdragsspänn mer i månaden.


*SAP:s partistyrelse ägnade sig åt och verkade för särbehandling (ekonomiskt, socialt, kulturellt, språkligt etc.) av invandrare redan 1971.

  

SvD 2 EXP SVT 2 FT 2 DN 2 3 4 SvD 2 3 4 SR 2

4 kommentarer:

 1. jag är också förd bakom ljuset av fredrik,
  men det kommer aldrig mer att hända,
  men det känns tungt

  SvaraRadera
 2. Hej Mullis, och tack för din kommentar! Många fördes bakom ljuset av Fredrik, vilket inte är konstigt alls. De väl utarbetade, gamla propagandametoder han använde är inte något som svenskarna varit vana vid och således inte kände igen. Nyliberaler appellerar till människor framför allt genom användande och upprepning av olika attraherande och positivt värdeladdade nyckelord. t.ex. "frihet", "trygghet", "ansvar", "äganderätt", "mer i plånboken", "löna sig att arbeta". De trycker också starkt på att "staten" inte skall lägga sig i människors liv (motsatsen till enpartistat).

  Misströsta inte, många har skådat ljuset och snart vänder vi det här till någonting bättre.

  Ha en fin söndag!

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 3. Bra analys. Samhällsklimatet har ändrats något. Ingen kramar multikulti längre - iaf inte öppet. Men i det fördolda fortsätter massinvandringen som förr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fri pdf, och tack för din vänliga kommentar! Ja, du har rätt, det är mycket som pågår i skuggorna, så nu är det upp till oss att klargöra att persiennerna är uppdragna och ljuset är insläppt.

   Ha en fin söndag!

   Mvh
   Adderat

   Radera