torsdag 2 februari 2012

Hot, urholkning och försvagning

.
Nu tycks vi äntligen vara framme, d.v.s. när det slutligen kan ha gått upp för de styrande att saker och ting, åtminstone i Malmö, inte är försvagade, urholkade, hotade, försämrade, olyckliga eller beklagliga utan att de de facto är rent åt helvete.

Det är fullkomligt obegripligt att svenskar tycks vara totalt oförmögna att ta till sig att något är ett faktum, d.v.s. att saker och ting är och inte kommer att eller kan bli, och att företeelser som är rent åt helvete betecknas i ordalag som olyckligt och beklagligt.

Yttrandefrihet, demokrati, trygghet, välfärd, mänskliga rättigheter, rättssäkerhet, arbetsmarknad, medborgerliga fri- och rättigheter, pensionssystem, jämställdhet, arbetsmiljö, folkhälsa, integritet, kvalitet, jämlikhet och öppenhet m.fl. är fenomen som konstant anses vara utsatta för hot, urholkning, försvagning och försämring.

Det stämmer inte, det är helt fel. Man fortsätter envist att blint förneka, förneka, förneka. Man föser gränsen framåt, framåt, framåt istället för att fejsa faktum att gränsen är passerad för länge, länge sedan.

Sverige är åt helvete.

- Inse fakta, svensk! Se för fan till att ta tillbaka landet för allas vår skull.


Från en Malmöbo: Öppet brev till Malmös politiker, polis och myndigheter

 DN 2 3 4 5 6 7 8 FT SvD 2 3 4 5 6 DN SVT 2 FT SR 2 3 4 AP

4 kommentarer:

 1. http://avpixlat.info/2012/02/01/oppet-brev-till-malmos-politiker-polis-och-myndigheter/

  Bara att sprida vidare, maila detta till alla du känner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anonym. Länken är inlagd.

   Mvh
   Adderat

   Radera
 2. Svar
  1. Varmt tack, Icedaniel!

   Mvh
   Adderat

   Radera