söndag 15 januari 2012

Överfull e-brevlåda

.
Det skulle vara intressant att veta hur många e-brev Skånskans politiske redaktör Lars J Eriksson (c) fått efter gårdagens (14/1) publicering av artikeln "Sluta prata, börja agera".  .  . Samma sak undrade jag i höstas när jag läst hans debattartikel på Newsmill, "Centerns planer på ökad invandring är orealistiska" (12/9). 

Det är inte utan att man drabbas av lätt svindel när man i traditionell "gammelmedia" kan läsa rejält invandringskritiska och fullständigt eufemismfria debattartiklar och ledare av en centerpartistisk redaktör. Artiklar som inte innehåller nyckelorden "berikande", "mångfald", "lönsamt", "tillgång" och "arbetskraftsinvandring" i samband med invandring är i sanning lätträknade men ack så befriande att läsa.

Att det är just en centerpartistisk redaktör som tar bladet från munnen är förstås inte helt oväntat då en majoritet av centerpartisterna och -väljarna måtte ha drabbats av en smärre psykos när Annie "Frihetligheten" Lööf började med sitt 40-miljonersprat. Snacka om att de tog Fan i båten när hon valdes till partiledare! Nu sitter de antagligen i hemlighet och smider planer om hur de skall slippa ro Fanskapet i land.

Slipa knivarna också, grabbar och tjejer, för kampen lär bli hård, enär även Annie "Frihetligheten" Lööf är innehavare av nyliberalernas fula tryne.


Tvättäkta nyliberal/neoliberal/libertarian.DN 2 SvD FT AP GP DN2 kommentarer:

  1. Underbart skrivet:-)

    SvaraRadera
  2. Anonym 02:58: Tack så hemskt mycket för din kommentar, den värmde gott!

    Mvh
    Adderat

    SvaraRadera