söndag 18 december 2011

Upp som en sol och ned som ett...miljöparti

.
I dagens nätupplaga av SvD redovisas att miljöpartiet i SvD/Sifos senaste väljarundersökning hamnar på rekordhöga 12,3%, och spås en lysande framtid som en "tredje kraft" i svensk politik.

Well, vad det är för sorts människor som skulle rösta på miljöpartiet kan jag sannerligen inte förstå. Den svensk kan inte vara rätt ihopskruvad som skulle rösta på ett parti som gnor som en bäver och kräver "rättigheter" för illegala, papperslösa invandrare och akutkonverterare samtidigt som det nonchalerar att svenska gamlingar ligger i nedskitna blöjor och vanvårdas till döds i riskkapitalisternas gaskamrar.

Ett parti som värnar mer om ofödda laxyngels, om kriminella, om lättkränkta, om krävande invandrares väl och ve än om det egna folkets kan bara betecknas som galna fundamentalister. Och den viktigaste uppgiften nu är att se till att det falskspel som miljöpartiet sysslar med kommer till allmänhetens kännedom. Det måste fram att mp sätter illegala invandrare och akutkonverterares förmåner före svenskars grundläggande och mänskliga rättigheter.

Samtidigt hör vi hur Fredrik Reinfeldt, Sveriges farligaste man, skrattar sig till sömns var natt, när han tänker på hur miljöpartisterna springer benen av sig så fort han dinglar med de makrobiotiska morötterna framför näsan på dem.

Eller är det rent av miljöministerposten som libertarianen och s.k. "statsministern" dinglar med kanske?

Miljöpartiets och regeringens överenskommelse pdf
Regeringen och MP i historisk överenskommelse. DN
Regeringen och mp i uppgörelse om asylsökande. Ekot
Pliktskyldigt krav av mp. RoD

SvD DN SVT EXP SVT FT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar