måndag 19 december 2011

Ullenhag följer sin Bibel

.
Pressmeddelande
19 december 2011
Arbetsmarknadsdepartementet


Regeringen lanserar hemsida som bemöter främlingsfientliga nätmyter

I dag lanserar integrationsminister Erik Ullenhag en ny hemsida på regeringen.se. Sidan är ett led i regeringens arbete mot främlingsfientlighet och ett sätt att bemöta de myter som i dag sprids på nätet.

regeringen.se/tolerans finns några av de vanligaste nätmyterna och halvsanningarna om kostnader och problem med invandraring och minoriteter samlade. Varje myt och fördom möts med fakta.

- Debatten mot främlingsfientligheten och fördomarna måste alltid tas. Om de goda krafterna förblir tysta riskerar det att leda till att fördomarna får allt starkare fäste, säger integrationsminister Erik Ullenhag.

- Ett vanligt påstående från främlingsfientliga är att invandringspolitiken inte får ifrågasättas. Det är trams. Yttrandefriheten är central och få frågor diskuteras så mycket som invandring och integration, men den som sprider främlingsfientliga budskap får också finna sig i att vi som står för öppenhet och tolerans ifrågasätter åsikterna.

Här kan du läsa Erik Ullenhags fundamentalistiska Bibel. Profeten som står bakom Bibeln heter Eskil Franck, överintendent på Forum för levande historia, och den man som bl.a. vill tvångsutbilda föräldrar till att ha "rätt åsikter" inom hemmets fyra väggar.


Dags att ordna bokbål?

DN SvD FT SvD


6 kommentarer:

 1. Ignorera det du ser och upplever omkring dig medborgare. Förnekelse är en dygd! Tänk inte själv utan acceptera bara SANNINGEN så som Regeringen presenterar den till dig. Vi som står för öppenhet och tolerans har talat. *Publikens jubel* (Pöbeln kan åter resa sig och återgå till löneslaveriet.)

  SvaraRadera
 2. "Dags att ordna bokbål?"

  Era gamla ränder går visst aldrig ur, så fort någon inte håller med er börjar ni förespråka censur.

  SvaraRadera
 3. Ingenjören: Tack för din kommentar, men jag tror inte du förstod vad du läste. Klicka gärna på några av länkarna i texten också, så blir det kanske klarare.

  Jag förespråkar inte censur, jag förespråkar motsatsen: yttrandefrihet.

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 4. Anonym: Tack för din kommentar! Förlåt mig, jag skall genast göra bot och bättring, canossavandra till regeringskansliet och knäböja inför den store lille Ullenhag ;-)

  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera
 5. Fördomar måste alltid bemötas… Del II http://www.hesperus.nu/?p=1142

  SvaraRadera
 6. Hej R, och tack för din kommentar!

  Jo, Ullenhag har fått för sig att vi har fördomar och är fientliga; Sahlin anser att vi är imbecilla och okunniga, och Reinfeldt att vi är sömniga och efterblivna.

  Själv menar jag att vi har mer insikt än någonsin och några fördomar är det inte tal om. Tyvärr kommer dock fientligheten att växa i samma takt som människoimporten.

  God jul!
  Mvh
  Adderat

  SvaraRadera