onsdag 28 december 2011

Hugo, Vilks och DO

.
Än skall man naturligtvis inte ropa hej! men förhoppningsvis kommer nu lille Hugo att få den hjälp som han har rätt till. Lille Hugos öde är så fruktansvärt att man saknar ord för det, och att det dragit ut på tiden är bara så typiskt. Prestigefyllda läkare ägnar dyrbar tid åt att käbbla och utreda medan pojken lider något alldeles oerhört. Det är helt absurt.

Än mer absurt blir det när man tar del av vad Thomas Flodin vid Sveriges Läkarförbund säger i ekot angående att beslutet om vården av "papperslösa" dröjer

– Frågan är viktig för många människor, den kan i vissa fall vara helt livsavgörande. Jag tycker att det är en skandal.

Tänk, Thomas Flodin, jag tycker det är en praktskandal att ingen kämpar lika hårt för att svenskar skall få den, många gånger livsavgörande, vård de betalat för dels via skatten, dels via avgifter.

Och nej, illegala invandrare skall inte kunna erhålla vård, skolgång, boende, tandvård eller dagersättning medan de uppehåller sig olagligt i Sverige. That´s a fact.

Ytterligare absurditeter som serveras i dag är att de åtalade i Vilks-affären släpps i brist på bevisning, vilket i sig kanske är riktigt då åtalet i princip tycktes bestå enbart av indicier. Men trions floskel i Aftonbladet är bara för patetisk

– Vi sitter här därför att vi är muslimer. Det finns inget som kopplar oss till terrorgrupper.

Nej, kanske inte, men jag önskar att ni satt där enbart för att ni är muslimer, och att vi skulle ha en lagstiftning som säger att vi inte tolererar utövning av totalitära politisk-religiösa ideologier i Sverige.
Vi har nämligen ett statsskick redan, och det skall inte infiltreras, infekteras och besudlas av islam, punkt!

Hoppsansa, nu blev ni så klart kränkta. Men det är lätt fixat, ni behöver bara ringa till DO och grina en skvätt så skall ni se att ni får skattefinansierade plåster på såren. DO är ju er alldeles egna, personliga assistent som tillhandahålls exklusivt till er lättkränkta och inga andra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar